• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hrvati smenili selektora pred utakmicu odluke

Autor mondo.rs

Potvrđeno, Ante Čačić ubrzo posle neuspeha protiv Finske dobio otkaz.

Hrvatska se kocka sa plasmanom na Svetsko prvenstvo, čak i mestom u baražu, a loše rezultate otkazom je platio Ante Čačić, koji više nije selektor.

Izvršni odbor HNS odlučio je da poverenje ukaže doskorašnjem treneru Al Aina iz Ujedinjenih Arapskih Emirata, Zlatku Daliću, zvanično je potvrđeno, te će on predvoditi reprezentaciju u ponedeljak protiv Ukrajine, u utakmici poslednjeg kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018.

Taj duel biće i odlučujući za konačan plasnam u grupi, pošto je Hrvatska u petak u Rijeci odigrala tek 1:1 sa Finskom, čime je izgubila dva važna boda u pokušaju da se domogne Svetskog prvenstva 2018. u Rusiji.

Reprezentacija Hrvatske za vodećim Islandom zaostaje dva boda i izjednačena je sa trećeplasiranom Ukrajinom, kod koje će gostovati u ponedeljak s nadom da će ostati neporažena i osvojiti drugo mesto, vredno plasmana u baraž.

Tokom jutra, od portparola HNS Tomislava Pacaka, medijima je stigla informacija da je otkazana previđena "miks zona" s dvojicom reprezentativaca i da će subotnji trening na Rujevici biti zatvoren za predstavnike medija.

U svojoj poruci, portparol HNS najavljuje druge medijske aktivnosti, po čemu se može zaključiti da će u ponedeljak na u Kijevu Hrvatsku voditi neko drugi, a ne Ante Čačić, navodi agencija Hina.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC