• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov savladao Mihu njegovim oružjem

Autor mondo.ba

Srpski internacionalac pogotkom iz slobodnog udarca donio Romi tri boda protiv Torina. Vinćenco Montela blizu otkaza nakon remija Milana i Đenove na San Siru.

Samo šest golova viđeno je na pet utakmica devetog kola Serije A igranih u nedjelju od 15 časova, a od toga su tri pala u ubjedljivoj pobjedi Fiorentine nad Beneventom - 3:0.

Preostali pogoci bili su odlučujući, a upravo takav postigao je srpski reprezentativac Aleksandar Kolarov koji je iz slobodnog udarca donio pobjedu Romi nad Torinom 1:0.

Siniša Mihajlović zbog povrede nije mogao da računa na svog najboljeg napadača, Andreu Belotija i to se vidjelo na terenu.

Bez njega „bikovi“ su djelovali prilično „ukroćeni“, mada se ni „vučica“ nije proslavila pa su na Olimpiku viđena samo dva udarca u okvir gola.

Trenutak odluke desio se u 69. minutu, kada je Aleksandar Kolarov pogodio poslije prekida, a Siniša Mihajlović, rekorder Serije A po golovima iz slobodnih udaraca, posmatrao njegovu majstoriju sa klupe Torina.

Torino - Roma kolarov
Izvor: YouTube

Srpski stručnjak ne može da bude zadovoljan izdanjem svoje ekipe koja se u finišu trudila da priđe golu Alisona, ali je sve ostalo na blijedim pokušajima.

Mihajlović je bijesan napustio teren, što i ne čudi s obzirom da je njegov tim nastavio crnu seriju od četiri utakmice bez trjumfa, od kojih su dva poraza.

U još lošijoj situaciji je trener Milana Vinćenco Montela, koji je pred otkazom nakon što „rosoneri“ nisu uspjeli da na San Siru pobijede Đenovu. Meč je završen bez golova.

Montela je navodno dobio ultimatum da mora da pobijedi Đenovu i Kjevo u narednom kolu ukoliko želi da zadrži posao, a njegova ekipa saplela se već na prvoj prepreci.

Đenova je nakon trijumfa na gostovanju Kaljariju u prošlom kolu, dođe i do boda u Milanu,  u tome im je umnogome pomogao defanzivac domaćih Leonardo Bonući.

Kapiten Milana isključen je već u 25. minutu nakon što je u protivničkom šesnaetercu udario laktom Rosija. I na ovom meču korišten je VAR. Sudija Pjero Đakomeli pogledao je video snimak, a potom pokazao Bonućiju tek drugi direktni crveni karton u karijeri.

Đenova nije srljala u napad, svjesna da bi to bilo pogubno, već je prijetila iz kontranapada, a najbolju priliku propustila je u 56. minutu, kada je lopta nakon udarca Bertolaćija završila nekoliko centimetara od rašlji Donaruminog gola.

Milan se nakon serije od tri poraza i remija nalazi na 11. mjestu na tabeli i pitanje je da li će Montela na klupi dočekati vanredno kolo u srijedu i gostovanje u Veroni.

U ostalim mečevima Atalanta je na svom terenu pobijedila Bolonju golom Korneliusa, a Sasuolo je savladao SPAL ekspresnim golom Politana nakon samo 36 sekundi.

Politano
Izvor: YouTube

SERIJA A. 9.KOLO:

Kjevo – Verona 3:2 (2:1)

/Ingleze 23, 30 penal, Pelisije 73 – Verde 6, Pacini 55 penal/

Milan – Đenova 0:0

Atalanta – Bolonja 1:0 (0:0)

/Kornelius 71/

Benevento – Fiorentina 0:3 (0:1)

/Benasi 18, Babakar 47, Toro 66/

SPAL – Sasuolo 0:1 (0:1)

/Politano 1/

Torino – Roma 0:1 (0:0)

/Kolarov 69/

Udineze – Juventus 18:00

Lacio – Kaljari 20:45

Odigrano u subotu:

Sampdoria – Krotone 5:0 (3:0)

/Ferari 3, Kvaljarela pen 12, Kaprari 39, Lineti 71, Kovnacki 76/

Napoli – Inter 0:0

TABELA: Napoli 25, Inter 23 , Juventus (-1) 19, Lacio (-1) 19, Roma (-1) 18, Sampdorija (-1) 17, Kjevo 15, Bolonja 14, Fiorentina 13, Torino 13, Milan 13, Atalanta 12, Sasuolo 8, Udineze (-1) 6, Kaljari (-1) 6, Đenova 6, Krotone 6, Helas Verona 6, SPAL 5, Benevento 0.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC