• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čolo: Grizman bi da ide? Nema problema!

Autor mondo.rs

Trener Atletika Dijego Simeone svestan je da je njegovom golgeteru vreme da pređe u veći klub.

Antoan Grizman letos je intenzivno dovođen u vezu sa Pari sen Žermenom i Mančester junajtedom, ali nije želeo da žuri iz Atletika, donekle i zato što klub zbog zabrane obavljanja transfera ne bi mogao da mu pronađe adekvatnu zamenu.

Sada je više nego realno da mu četvrta sezona u crveno-belom dresu bude i poslednja, što je "između redova" potvrdio i trener Dijego Simeone, govoreći za francuski "L'Ekip".

"Naravno da će Grizman u jednom trenutku moći da ode iz Atletika, kao što su otišli Dijego Kosta i Arda Turan. Volim svoje igrače i volim da gledam kako rastu. Nisam nezahvalan", rekao je Simeone.

"Ako igrač dođe kod mene i kaže mi da ima životnu šansu da zaigra za određeni klub, a prethodno mi je dao sve što je mogao, naravno da ću reći da to nije problem".

Simeone je tako pokazao da prihvata realnost, da je Atletiko, uprkos odličnim rezultatima poslednjih sezona, ipak klub u kome vrhunski fudbaleri dosegnu određeni limit i dobiju potrebu za većim izazovom.

Transfer "insajderi" tvrde da su za reprezentativca Francuske zainteresovani Barselona, Mančester junajted, Pari sen Žermen i Real, ali da prva dva kluba imaju blagu prednost.

Grizman je ove sezone dao sedam golova na 18 utakmica Primere i Lige šampiona, što je ispod proseka iz prethodne tri sezone u Atletiku, tokom kojih je zatresao mrežu 83 puta na 160 nastupa.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC