• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Inter već isplanirao trošak od 50 miliona?

Autor mondo.rs

Taktika "uzmi sad, plati na leto" ili samo fudbaleri koji će pomoći Lučanu Spaletiju da ima "veću rotaciju" u borbi za Ligu šampiona?


Tiho i neočekivano Inter je završio dva transfera, odnosno pozajmice, ove zime.

Nakon štopera Lisandra Lopeza (28) iz Benfike, treneru Lučanu Spaletiju je na raspolaganje stavljen i vezista Rafinja Alkantara (24) koji poput prvopomenutog dolazi na šestomesečnu pozajmicu sa mogućnosti otkupa.

Inter je za argentinskog defanzivca već platio 500 hiljada evra i u slučaju da odluče da ga "pazare" moraće da isplate još 9,5 miliona, dok je kod Brazilca ta suma mnogo veća.

Italijanski mediji javljaju da će "nerazuri" za transfer Rafinje Alkantare, rođenog brata Tijaga Alkantare (Bajern) i sina čuvenog Mazinja, morati da izdvoje gigatskih 35 miliona evra, odnosno čak 38 ukoliko se "aktiviraju" pojedine bonus klauzule u ugovoru.

Visoka cena za fudbalera koji je ove sezone odigrao svega JEDAN meč za Barselonu, nakon što se oporavio od teške povrede koja ga je zaustavila u dobroj formi kod trenera Luisa Enrikea, ali ipak nije u prvom planu Ernestea Valverdea stoga je zatražio transfer.



Videćemo da li je Inter ozbiljan u nameri da dovede ove fudbalere ili su tu samo da bi pomogli treneru Lučanu Spaletiju da ima veću rotaciju u borbi za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Jedan od razloga zbog kojih je milanski klub možda sačekao transfere ovih igrača za leto je i finansijski fer-plej pošto nisu uspeli da prodaju igrače poput Žoaa Marija i Marcela Brozovića koji su na "izlaznim" vratima kluba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC