• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Gončarenko: Jasno je, odluka pada u Moskvi

Autor mondo.ba

Trener CSKA Viktor Gončarenko djelimično je zadovoljan igrom i rezultatom u Beogradu, ali je naglasio da njegov tim mora biti mnogo odlučniji u revanšu 21. februara u Moskvi ukoliko želi da prođe u osminu finala Lige Evrope.

 Viktor Gončarenko poslije Zvezda - CSKA 0:0, izjava Izvor: MN PRESS

Moskovljani su u utorak uveče odigrali neriješeno bez golova protiv Crvene zvezde u prvoj utakmici šesnaestine finale Lige Evrope (0:0) i naredne srijede u Moskvi će biti u blagoj prednosti pred crveno-bijelima. 

Ipak, šef struke Moskovljana nije bio pretjerano zadovoljan igrom na stadionu "Rajko Mitić" s obzirom da je Zvezda bila bliža pobjedi poslije odličnih prilika Nemanje Radonjića u 35. i Demijena Le Taleka u 49. minutu.

"Uzimajući u obzir igru u Ligi Evrope, Zvezda zna da se brani. Protiv Krasnodara su pokazali da imaju mogućnost i u napadu. Vjerovatno ćemu sličnu igru vidjeti i u Moskvi. Moraćemo da budemo odlučniji pred protivničkim golom", rekao je Gončarenko na konferenciji za štampu.

Prema njegovim riječima, razočaran je igrom napadača CSKA.

"Jasno je da će sve da se riješi u Moskvi. Žao mi je što nismo realizovali naše napade. Zamjeram napadačima na tome. U odbrani smo bili dobri. Bilo je mnogo tenzija ispred oba gola, ali smo uspjeli da se povežemo i rivalu nismo dozvolili mnogo kontranapada", dodao je trener Moskovljana.

"Armejci" u revanšu neće moći da računaju na Aleksandra Golovina zbog žutih kartona, što je Gončarenko okarakterisao velikim hendikepom za revanš u Moskvi, koji će biti odigran 21. februara.

"Pokušaćemo da nađemo pravu zamjenu na toj poziciji", podvukao je strateg moskovskog kluba.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC