• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zizuova poruka pred finale: Glad ne prestaje!

Autor mondo.rs

Serhio Ramos i Marselo poručili da ih glad za trofejima ne napušta. Zinedin Zidan rekao da svaka šansa za osvajanje pehara mora da se koristi, jer je pitanje da li će je posle biti...

Sve je spremno!

Treneri Real Madrida i Liverpula, Zinedin Zidan i Jirgen Klop, u petak uveče poslednji put ove sezone utegnuće ekipe i izdati im naređenja za subotnje veliko finale Lige šampiona.

"Kraljevski klub" pokušaće da 13. put osvoji titulu prvaka Evrope, treći uzastopni, dok će Liverpul imati priliku da upiše šestu zvezdicu.

 Obojica stručnjaka su noć uoči velike utakmice nasmejani izašli pred novinare. Ti osmesi, bez obzira na iskustvo i mnoštvo sličnih utakmica kroz bogate karijere, ipak su skirvali tremu i nervozu.

Ali, bez obzira ne važnost utakmice, Zidan i Klop su obećali jedno - borbu do poslednjeg atoma snage. I, naravno, pobedu...

"Mnogo toga smo završili, ali nas isto tako čeka mnogo posla. Nije lako stići do konačnog cilja. Veliko nam je zadovoljstvo što smo u finalu", poručio je Zidan, koji ima priliku da osvoji tri trofeja Lige šampiona u nizu.

"Za to je potreban još jedan korak, veliki. Uvek se takmičim i volim da se takmičim"

Dan pred FINALE: Istanbul, tuče, rekordi...


Novinare je zanimalo da li je Kristajno Ronaldo spreman.

"Sutra je poslednja utakmica u sezoni i on živi da igra takve mečeve", kratko je prokomentarisao Zidan.

O sastavu...

"Mnogi igrači će sutra biti razočarani zbog mog izbora, ali mesta ima samo za 11. Ali, oni moraju da znaju, čak i sa klupe mogu mnogo da doprinesu. Srećni smo što proživljavamo još jedno finale, koje ćemo živeti još danas i sutra. Posle više nikada. Možda ćemo imati još prilika, ali finale u Kijevu protiv Liverpula je samo sutra. To moramo da iskoristimo. Ovo je život, ljudsko biće ima emocije, i noramalno je da postoji pritisak", poručio je Zinedin Zidan.


Serhio Ramos u subotu će imati priliku da osvoji četvrti pehar Lige šampiona - treći uzastopni.

"Mi smo tim koji ima duh i ambiciju da osvaja trofeje i pobeđuje. Gladni smo uspeha, uvek. A, opet, posebna motivacija za nas, koja nam očak i nije potrebna, je ta što branimo trofej", rekao je 32-godišnji štoper "kraljevskog kluba".

Zna da ga u Kijevu čeka težak posao protiv Mohameda Salaha i Roberta Firmina.

"Liverpul je sjajan tim koji nikada ne odustaje i koji ima odličnog trenera. Ključ za pobedu bi mogla da bude naša ogromna želja za istom i velika ambicija svih nas. Iskusni smo i ispred sebe imamo jedan cilj, a to je trofej Lige šampiona", dodao je Ramos.

Fudbalera Real Madrida lepe uspomene vežu za Kijev, u kojem je 2012. sa "crenom furijom" odbranio titulu prvaka Evrope.

"Imam posebne simpatije prema Ukrajini i Kijevu, jer me za ovaj grad vežu lepe uspomene. Ovde smo postali prvaci Evrope. Tačno je da zbog udaljenosti i troškova mnogi navijači neće mogi da dođu, ali sa onima koji će sutra uveče biti uz nas pokušaćemo da osvojimo trofej", podvukao je Ramos.

Veliko iskustvo ima i Marselo. Brazilac bi takođe u bogatu riznicu trofeja mogao da upiše četvrti pehar Lige šampiona.

"Motiv nam je to što svaki dan naporno radimo i treniramo i sada želimo da meterijalizujemo uloženi znoj. Biće to duel dve napadačke ekipe i mnogo će zavisiti od toga ko bolje počne meč. Mi smo spremni i znamo šta moramo da uradimo. Biće to prelepa fudbalska predstava", mišljenja je 30-godišnji Marselo.

"Kada u jednom klubu provedete toliko godina, mnogo toga se promeni. Ali, jedna stvar ostane, a to je glad za pobedama i trofejima", poručio je Brazilac, koga takođe očekuje ozbiljna bitka sa zemljakom Firminom i Egipćaninom Salahom.

"Znam tačno šta moram da radim i kako da igram. Salah je imao odličnu sezonu, ali mi ne mislimo samo na jednog ili dvojicu igrača, već na Liverpul kao ekipu", poručio je Marselo.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC