Monći spremio "bombu" za kraj

Autor:

Do kraja prelaznog roka u Italiji ostala su još 24 časa, a sportski direktor Rome posljednje pojačanje našao je u Bundesligi.

0
A- A A+

Propali pokušaj angažovanja Malkoma, koji je umjesto u Rimu završio u Barseloni, nije osujetio sportskog direktora Rome da "vučicu" pojača lijevokrilnim napadačem.

Do kraja prelaznog roka u Italiji ostala su još 24 časa, a čini se da je španski "lisac" na kraju transfer pijace odlučio da na "Olimpiko" dovede Leona Bejlija, fudbalera Bajer Leverkuzena koji je prošle sezone oduševio nastupima u Bundesligi.

Monći je, kako pišu italijanski mediji, "apotekarima" ponudio 40 miliona evra, ali čelnici Bajera traže okruglo 50.

Ipak, poznajući sposobnosti Monćija, ne bi trebalo biti iznenađenje ukoliko Španac na kraju i uspije u svojim namjerama, jer razlika nije velika, "samo" deset miliona.

Mladi, 21-godišnji Jamajčanin prošle sezone postigao je devet golova u Bundesligi, imao i nekoliko veoma zapaženih asistencija, tako da se već poprilično isplatio Leverkuzenu, koji ga je krajem januara prošle godine za 13.5 miliona evra kupio do Genka.

Uprava Bajera sada bi mogla da zaradi barem trostruko, ukoliko ga put odvede u Vječni grad...

Roma je ovog ljeta dovela već 14 pojačanja. Da li će i petnaesto? Saznaćemo sutra do 19 časova, kada će biti zaključen prelazni rok na Apeninima.

Ostale vijesti