• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ronaldo napokon razbio maler!

Autor mondo.ba

Konačno! Kristijano Ronaldo je tek iz 28. šanse postigao prvi gol za Juventus, a onda ubrzo i drugi u pobjedi nad Sasuolom (2:1).

Jednom od najboljih fudbalera današnjice, Portugalcu Kristijanu Ronaldu trebalo je 28 šansi da se upiše u strijelce u crno-bijelom dresu torinskog kluba!

A kad je "razbio maler" u 50. minutu četvrtog kola Serije A, ubrzo je postigao i drugi pogodak kojim je osigurao Juveu nova tri boda za stopostotni učinak.

JUVENTUS - SASUOLO 2:1 (0:0)

Kako se i očekivao, Juve je većim dijelom susreta imao inicijativu, stvorio je i nekoliko solidnih šansi, ali nije uspio da nadmoć kruniše nekim pogotkom do odlaska na odmor ponajviše zahvaljujući sjajnim odbranama Andree Konsiljea.

Srbin Filip Đuričić bio je starter u Sasuolu, ali je zamijenjen u 60. minutu Federikom di Frančeskom, sinom trenera Rome Euzebija Di Frančeska.

Čuvar mreže Sasuola je maestralno branio, a posebno impresivna je bila intervencija kod pokušaja Marija Mandžukića u 25. minutu, ali i kod nespretne reakcije u petercu Pola Lirole koji je umalo postigao autogol. Doduše, Konsilje je imao i dosta sreće s obzirom da ga je lopta pogodila u glavu.

Sreća je tada bila na strani gostiju, ali nije u 50. minutu kad je katastrofalno reagovao Đanmarko Ferari i glavom pogodio vlastitu stativu i servirao loptu Ronaldu za veliko slavlje Portugalca - 1:0.

Kako je "skinuo teret" sa leđa, 15 minuta kasnije Ronaldo je rutinski završio akciju Emrea Džana pogodivši suprotan ugao - 2:0.

Mogao je Portugalac i da kompletira "het-trik" u Torinu, ali je propustio do kraja još dvije odlične šanse, da bi u sudijskoj nadoknadi vremena, Sasuolo postigao počasni pogodak.

Strijelac je bio Senegalac Houma Babakar!

Na kraju susreta u Torinu, Daglas Kosta se ponio uličarski pljunuvši mladog Di Frančeska, zbog čega je zaradio direktan crveni karton!

Vijest da je Ronaldo "proradio" sigurno se neće dopasti navijačima Valensije, koja u srijedu u 21. čas dočekuje "bjankonere" na startu Lige šampiona, koju možete da pratite na kanalima televizije Arena sport.

U ostalim mečevima nedjeljnog popodneva od 15 časova, Đenova, za koju je u posljednjih pola sata nastupi Darko Lazović, savladala je Bolonju pogotkom Krištofa Pjateka, dok je Torino uspio da osvoji bod na gostovanju u Udinama.

SERIJA A, ČETVRTO KOLO

Roma - Kjevo 2:2 (2:0)
/El Šaravi 10, Kristante 30 - Birsa 52, Stepinski 83/

Đenova - Bolonja 1:0 (0:0)
/Pjatek 69/

Juventus - Sasuolo 2:1 (0:0)
/Ronaldo 50, 65 - Bubakar 90+1/

Udineze - Torino 1:1 (1:0)
/De Paul 24 - Meite 49/


Empoli - Lacio (18.00)
Kaljari - Milan (20.30)


Ponedjeljak

SPAL - Atalanta (20.30)

Igrano u subotu

Inter - Parma 0:1 (0:0)
/Dimarko 79/

Napoli - Fiorentina 1:0 (0:0)
/Insinje 79/

Frozinone - Sampdorija 0:5 (0:1)
/Kvaljarela 10, Kaprari 47, Defrel 54, 86, Kovnacki 83 penal/


TABELA: Juventus 12, Napoli 9, Sasuolo 7, Sampdorija 6, Fiorentina (-1) 6, SPAL (-1) 6, Đenova (-1) 6, Roma 5, Udineze 5, Torino 5, Atalanta (-1) 4, Inter 4, Empoli (-1) 4, Parma 4, Kaljari (-1) 4, Milan (-2) 3, Lacio (-1) 3, Bolonja 1, Frozinone 1, Kjevo -1

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC