• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VAR ovaj put na strani Intera

Autor mondo.ba

Nakon što su im sudije uz pomoć video tehnologije protiv Sampdorije u subotu poništile dva gola, večeras je VAR bio na strani "nerazura" koji su protiv Fiorentine bili u podređenom položaju ali ipak stigli do trijumfa.

Prva tri boda na "Meaci" ove sezone Inter je osvojio protiv Fiorentine.

"Crno-plavi" su večeras pružili blijedu partiju sa dosta individualnih grešaka, ali su ipak u jeku napada gostiju iskusno iskoristili grešku odbrane i vezali drugu uzastopnu pobjedu u Seriji A sa kojom su se bodovno poravnali sa večerašnjim protivnikom koji sutrašnje mečeve dočekuje na trećoj poziciji.

INTER - FIORENTINA 2:1 (1:0)

U odličnom prvom poluvremenu je viđen samo jedan gol i to sa bijele tačke. Gosti su odlično otvorili meč i već u 7. minutu pogodili stativu nakon udarca Kevina Miralasa. Domaćini su se oslobodili početnog pritiska i prvu priliku stvorili nakon kontranapada kojeg je prizemnim udarcerm iz prve okončao Mauro Ikardi, ali je Alban Lafont bio dobro postavljen i sa lakoćom ukrotio loptu.

Interisti su nastavili sa napadima, odlične prilike su imali Ivan Perišić i Antonio Kandreva, ali su bili bez mirnoće u završnici.

Drugu veliku priliku za Fiorentinu u prvom dijelu je propustio Đovani Simeone, kojeg je u duelu "jedan na jedan" pročitao Samir Handanović i sačuvao svoju mrežu.

Ipak, publika na "Meaci" je vidjela pogodak svog tima.

Antonio Kandreva je uputio centaršut sa desne strane, lopta je u ruku pogodila Viktora Ugoa koji je od Italijana bio udaljen manje od jednog metra, ali je sudija uz pomoć VAR-a, čini se prestrogo....

....pokazao na bijelu tačku sa koje je siguran bio Mauro Ikardi za svoj prvi gol u Seriji A ove sezone.

Interu su uz pomoć VAR-a u subotu protiv Sampdorije opravdano poništena dva gola, ali je pobjedu u 94. minutu donio Marselo Brozović. Lućano Spaleti je burno proslavio trijumf i zbog "oštrih" riječi upućenih u kameru tokom slavlja zaradio suspenziju koja mu je skinuta samo par sati prije početka meča protiv Fiorentine.

U nastavku tempo nije opao, naprotiv.

Već u 53. minutu Fiorentina dolazi do izjednačenja. Rađa Nangolan je neodgovorno na sredini izgubio loptu koja je došla do Federika Kijeze koji je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali je lopta na putu prema golu zakačila Milana Škrinjara, promijenila smjer i prevarila Handanovića.

Gosti su se nakon izjednačenja "oslobodili" i imali više od igre, ali je Inter praktično iz ničega došao do novog vođstva.

"Nerazuri" su brzo izveli aut i uhvatili goste nespremne i van odbrambene formacije. Ikardi je odlično dao loptu u prostor koji je bez potrebe iza svojih leđa u šesnaestercu ostavio Ugo, a odličnim utrčavanjem je to iskoristio Danilo D'Ambrozio i prizemnim udarcem savladao Lafonta.

Do kraja meča odličnu priliku za poravnanje nije iskoristio Dušan Vlahović koji je večeras debitovao za "Violu", a Nikola Milenković je odigrao svih 90 minuta kao desni bek u sistemu sa četiri defanzivca.

SERIJA A - 6. KOLO:

Inter - Fiorentina 2:1 (1:0)
/Ikardi 42, D'Ambrozio 77 - Škrinjar ag.53/

u srijedu

Udineze - Lacio (19.00)
Roma - Frozinone (21.00)
Atalanta - Torino
Kaljari - Sampdorija
Đenova - Kjevo
Juventus - Bolonja
Napoli - Parma

u četvrtak

SPAL - Sasuolo (19.00)
Empoli - Milan (21.00)

TABELA: Juventus 15, Napoli 12, Fiorentina 10 (+1), Sasuolo 10, Inter 10 (+1), Lacio 9, SPAL 9, Udineze 8, Sampdorija 7, Parma 7, Đenova (-1) 6, Atalanta 5, Milan (-1) 5, Roma 5, Torino 5, Kaljari 5, Empoli 4, Bolonja 4, Frozinone 1, Kjevo -1.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC