• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Problemi za Milan i protiv SPAL-a

Autor mondo.ba

"Rosoneri" se vratili iz minusa protiv SPAL-a i došli do teška tri boda na "San Siru" koja možda neće biti dovoljna da Đenaro Gatuzo sačuva posao...

Mediji u Italji su u proteklih nekoliko dana tvrdili da samo dominantna partija protiv SPAL-a može ostaviti Đenara Gatuza na klupi.

A, takvu partiju nismo vidjeli od Milana večeras, naprotiv!

Milanezi su većinu meča izgledali sporo, bezidejno, van ritma i čini se da će, Iako su prekinuli niz od četiri uzastopna meča bez postignutog gola, ali i pobjede u Seriji A, u 2019. godinu ući sa novim trenerom.

MILAN - SPAL 2:1 (1:1)

Domaćini su od starta "sakrili" loptu od gostujućih fudbalera i držali je kod sebe preko 70 odsto vremena, ali porozna odbrana domaćih je poklekla nakon prvog ozbiljnijeg dolaska u gostiju u njihovu polovinu.

Andrea Petanja je na ivici šesnaesterca leđima okrenut golu uspio da prihvati loptu i "otrese" Alezija Romanjolija sa leđa, namjesti se na lijevu nogu i prizemnim udarcem u 13. minutu pogodi dalji ugao za šokantno vođstvo SPAL-a.

Već "neprijateljski" nastrojene domaće navijače je nakon samo tri minuta umirio Samu Kastiljeho. Španac je u remplovanju nadjačao Kevina Bonifacija i sjajnim udarcem iz koljena pogodio gornji desni ugao gola Alfreda Gomisa.

U nastavku, slab i bezidejan Milan koji nikako nije uspijevao da nametne brži tempo. Uprkos tome, Suso i Hakan Čalhanoglu su pripremili odličnu šansu za Bakajoka, ali je Francuz glavom iz neposredne blizine šutirao preko gola.

Kako je vrijeme odmicalo, tribine "San Sira" su sve više gubile strpljenje i salvama zvižduka "častile" domaće fudbalere. Pogotovo ih je iritirala partija Gonzala Iguaina koji se u nekoliko navrata propisno obrukao čak i kod prijema lopte.

/SVI REZULTATI, STRIJELCI I TABELA SERIJE A/

Ipak, popularni "Pipita" je u drugom poluvremenu bio mnogo koncentrisaniji i jedinu ozbiljiniju priliku koju je Milan napravio pretvorio u pogodak. Svoj prvi nakon osam utakmica, što mu je bio najduži niz od kada je prije pet godina iz madridskog Reala došao u Italiju.

Čalhanoglu je u 64. minutu nakon centaršuta Kastiljeha sa desne strane loptu vratio na "peterac petercu" i pronašao Iguaina, koji je iskusno u prijemu lopte izbacio odbranu SPAL-a i loptu poslao visoko pod rašlje za vođstvo koje je Milan držao do kraja susreta, iako su gosti u tri navrata bili blizu da ponovo savladaju Đanluiđija Donarumu

Najbliže su bili u trećem minutu nadoknade, ali mladi golman je bio na visini zadatka.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC