• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bobić o transferu Jovića: Nije bilo kontakta!

Autor mondo.ba

Sportski direktor Ajntrahta iz Frankfurta Fredi Bobić demantovao je da Luka Jović prelazi u Real Madrid. "Nije bilo kontakta s Realom", kaže operativac "orlova".

Španski "AS" objavio je da će srpski golgeter narednih šest sezona nositi dres "kraljevskog kluba" a da je visina transfera 60 miliona evra.

To bi značajno povećalo profit bundesligaša, koji je prošlog mjeseca iskoristio mogućnost otkupa "pozajmljenog" Jovića iz portugalske Benfike za skromnih sedam miliona evra.

Dvadesetjednogodišnji napadač reprezentacije Srbije je na 44 meča za Ajntraht ove sezone postigao 26 golova i već neko vrijeme je na meti Reala, ali je tvrdnje o dogovorenom transferu demantovao Bobić.

"Nije bilo kontakta s Realom", rekao je Bobić za "ESPN"."Ponavljam još jednom, ne lažem vas, još nas niko nije kontaktirao, a vrlo dobro poznajem ljude u Realu".

Predstavnici Madriđana su možda već napravili dogovor sa Jovićevim menadžerima, ali dogovora nema dok ne bude napravljen "dil" oko visine obeštećenja. Na Benfikin račun će ići 20 odsto naknade za transfer, a Ajntraht može da traži više od zacrtanih 60 miliona evra.

Jović je bio i strijelac u remiju sa Čelsijem (1:1) u prvom polufinalu Lige Evrope, a frankfurtski "orlovi" se bore za plasman u Ligu šampiona naredne sezone. Trenutno su na željenom četvrtom mjestu u Bundesligi.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC