• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Veljković uživao: Možda smo rešili Bundesligu!

Autor mondo.rs

"Imali smo preko puta jaku Borusiju, ali smo pokazali kao tim da imamo karakter da se vratimo posle 0:2", izjavio igrač Verdera, koji je pokvario planove timu iz Dortmunda

Verder je napravio veliki preokret na meču 32. kola Bundeslige i posle 0:2 izborio remi sa Borusijom iz Dortmunda.

Jedan od onih koji su kumovali obrtu tima iz Bremena i praktično onemogućili rivalu da ostane u trci sa Bejrrnom za prvo mesto na tabeli nemačkog šampionata bio je i srpski reprezentativac Miloš Veljković.

Remi na Vezeru obezbedili su Kevin Mohvald i veteran Klaudio Pizaro, koji je posle akcije u kojoj su učestvovali Veljković i Augustinson uspeo da donese "iks", koji je učinio da vodeći Bajern dođe na korak od nove titule, jer su "milioneri" u meču sa Verderom ostali bez planiranih bodova.

"Obožavam da igram ovakve utakmice! Uživao sam u meču i pokazali smo kao tim da imamo karakter da se vratimo posle 0:2. Preko puta smo imali jaku Borusiju, koja je fenomenalna ekipa i koja je želela da nastavi trku sa Bajernom za titulu. Ovim remijem smo možda odlučili šampiona Bundeslige! Nastavljamo naš put... Možda do Lige Evrope", poručio je Veljković nakon utakmice.

Srpski reprezentativac dominirao je u duelima sa talentovanim triom Pulišić - Sančo - Alkasera, koji na transfer tržištu vredi 180 miliona evra...

"Sve su to pakleni igrači sa kojima je zadovoljstvo odmeriti snage. Primili smo jedan gol iz igre i pokazali snagu. Vredan rad i fizička spremnost dolaze do izražaja kada imate za protivnike takve igrače", rekao je Veljković, čiji Verder u poslednja dva kola igra sa Hofenhajmom i Red Bul Lajpcigom.

Verder je trenutno devetoplasirani tim Bundeslige sa 47 bodova.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC