• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Roma ne bira kome prodaje, El Šaravi ide u Kinu

Autor mondo.ba

Prodaja Manolasa u Napoli i Džeke u Inter je na "ledu“ pa će Rimljani pokušati da prodajom Stefana El Šaravija u Kinu dođu do prijeko potrebnog novca.

Rimljanima "gori pod nogama", jer u narednih pet dana uprava kluba i novi sportski direktor Đanluka Petraki moraju da nađu 45 miliona evra kako bi ispunili finansijski fer-plej.

S obzirom da neće igrati Ligu šampiona koja bi im donijela značajna sredstva, jedini izlaz je prodaja igrača, pa će i ove godine Romini navijači gledati kako odlaze najbolji, a potom kako se ponovo "krpi" ekipa za narednu sezonu.

Džeko, Zaniolo, Under, Manolas, Peroti, Šik, Florenci... već dugo se pominju među onima koji odlaze, jer su praktično svi na prodaju kako bi se pokrio „minus“.

Uprava Rome, doduše, pokušava da zadrži mladog i talentovanog Zaniola, pa je odbijena ponuda Juventusa, a rješenje bi trebalo da bude prodaja Kostasa Manolasa u Napoli i Edina Džeke u Inter.

Transfer Džeke u Milano je najavljivan kao gotova stvar, međutim, pregovori su daleko od gotovih, a slična situacija je i sa Manolasom.

Rimljani su se nadali da mogu da za Grka dobiju 36 miliona evra, koliko iznosi njegova otkupna klauzula, ali Napolitanci odugovlače, jer su svjesni da će "vučicu“ za par dana imati u „šaci“ .

U takvoj situaciji odlična vijest za Romu je ponuda kineske Šangaj Šenhue za Stefana El Šaravija, vrijedna 18 miliona evra.

Krilni napadač je, prema tvrdnjama „Il Tempa“, poslije telefonskog razgovora sa trenerom kineskog kluba, Kikeom Sančezom Floresom navodno prihvatio ponudu prema kojoj će zarađivati 13 miliona evra godišnje.

Roma će prodajom El Šaravija pokriti trećinu minusa, pošto će prema pisanju italijanskih medija 15 od 18 miliona evra ići u te svrhe, što znači da će ipak morati da proda i one najskuplje. Ili bar neke od njih.

Za "vučicu“ je bolje da se to desi što prije, jer pred sami istek roka (30. juni) neće biti u poziciji da se mnogo cjenjka, ako Napoli, Inter ili neko treći kažu "uzmi ili ostavi“.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC