• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ognjen Kuzmić teško povrijeđen u saobraćajki! FOTO

Autori mondo.ba Autori mondo.rs

Košarkaš Crvene zvezde teško povrijeđen u saobraćajci na putu Banjaluka - Prijedor.

 Saobraćajna nesreća Ognjen Kuzmić teško povrijeđen Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Reprezentativac Srbije i košarkaš Crvene zvezde mts, Ognjen Kuzmić, teško je povrijeđen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju u ranim jutarnjim satima na putu Banjaluka - Prijedor.

"KK Crvena zvezda mts sa žaljenjem obavještava srpsku košarkašku javnost da je u nedjelju u jutarnjim časovima na magsutralnom putu Banjaluka - Prijedor centar našeg kluba i reprezentacije Srbije Ognjen Kuzmić doživio tešku saobraćajnu nesreću. Tom prilikom Ognjen je doživio teške povrede glave i grudnog koša, i zbog delikatnosti povreda i u toku je njegovo hitno prebacivanje u Beograd. KK Crvena zvezda o daljem toku situacije infromisaće javnost kada bude prikupio kompletne informacije vodeći računa o privatnosti Ognjena Kuzmića i delikatnosti situacije", navodi se u saopštenju crveno-bijelih.

Na fotografijama sa mjesta nesreće vide se uništena vozila "porše" i "BMW". Kuzmić se, navodno, nalazio u "poršeu", piše "Srpskainfo".



Kuzmić se ovog ljeta vratio u Crvenu zvezdu mts iz Real Madrida, u koji je upravo iz tabora crveno-bijelih otišao 2017. godine. Prethodno je bio u Panatinaikosu i NBA ligi, gdje je igrao za Golden Stejt. Košarkašku karijeru počeo je u banjalučkom Borcu.

Sa reprezentacijom Srbije 2017. osvojio je srebro na Evropskom prvenstvu u Turskoj, a njegovo ime nalazi se na spisku selektora Đorđevića za Svjetsko prvenstvo u Kini u septembru.


Rođen je 16. maja 1990. godine u Doboju.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

baltazar

Nazalost, ono sto sam uvijek pricao svojim kolegama pokazuje se kao tacno, taj put je dosta "namamljiv" veliki pravci za razviti velike brzine, pa onda krivina , i sve tako dok se covjek ne opusti ili zamisli...nije ni cudno sto tamo su postavljeni cesto radari, jedan od puteva gfje sigurno se moze uzeti i reci da ima najvise povrijedjeni kad se pogleda statistika... Izdrzi Ogi , kao i Miha, veliki ste borci!!

Dadix

Не дај се Огњене!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC