• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bio "njemački", a sad "beogradski" Mesi

Autor mondo.rs

"Lijepo je čuti takve riječi o sebi", dodao je najbolji fudbaler Crvene zvezde na konferenciji uoči meča sa Bajernom.

Marko Marin je danima tema u Njemačkoj!

Povratak nekadašnjeg reprezentativca "pancera" u Njemačku, u dresu Crvene zvezde, bio je vrijedan pažnje mnogih medija, a posebno se istakao "Omnisport" koji je sa Marinom napravio opširan intervju, podsjetivši sve da je nekada imao i nadimak "njemački Mesi".

Ipak, kapiten Bajerna, legendarni golman Manuel Nojer, malo ga je "prekrstio" pred meč u srijedu (21.00) na "Alijanc areni".

Na konferenciji za medije rekao je da je "beogradski Mesi".

"Čuo sam, znamo se iz mlade reprezentacije i lepo je čuti takve riječi o sebi", kazao je Marko Marin koji je u Njemačkoj igrao za Borusiju Menhengladbah i Verder Bremen.

"Svi mi znamo kvalitet Bajerna i njegovih pojedinaca... Što se tiče atmosfere, nadam se velikom broju naših navijača i sjajnoj podršci. Nadam se da ćemo napraviti korak više u odnosu na gostovanja iz prošle sezone", dodao je Marin aludiravši na lake poraze od Liverpula, PSŽ-a i Napolija u gostima, kojima su se ipak mnogo bolje suprotstavili kod kuće.

Novinari su Marka Marina, igrača koji je još kao tinejdžer debitovao za "elfe" i odigrao 16 utakmica, upitali i da li planira povratak u Njemačku.

"Dobro se osjećam u Beogradu, veoma sam zadovoljan tu gdje jesam, a u Njemačku ću se vratii kada završim karijeru", kazao je Marin koga generalni direktor crveno-bijelih Zvezdan Terzić želi da zadrži u klubu upravo dok god bude mogao da igra.

Podsjetimo, meč između Bajerna i Crvene zvezde igra se u sredu od 21 čas na "Alijanc areni", uz direktan prenos na TV Arena Sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC