• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Odmorite od praznične hrane: Tjestenina sa gljivama i pavlakom

 Bojana Ninković
Autor Bojana Ninković

Jednostavan obrok koji se veoma lako sprema!

 tjestenina recept kuhinja gljive Izvor: iStock/Getty Images Plus/barol16

Uz ovaj obrok dovoljna vam je i neka salata i uživaćete u sjajnom ukusu! Dodatni plus je što vam ovakva hrana neće previše opteretiti želudac posle prazničnog prejedanja... 

Sastojci:

400 grama tjestenine

Pola kilograma šampinjona

Manja glavica crnog luka

Dva decilitra kisele pavlake

200 grama šunke

200 grama kačkavalja

Dvije kocke kokošje supe

Možda će vas zanimati

Priprema:

Šampinjone operite, očistite i isjecite na kockice, a šunku izrendajte.

Sitno isjeckan luk propržite na malo ulja, zatim dodajte šampinjone, kocke za supu i dolijte vodu, pa ostavite da se krčka.Pred sam kraj krčkanja dodajte šunku i ostavite na tihoj vatri još desetak minuta, zatim dodajte i pavlaku, pa rendani kačkavalj i promešajte da se sve sjedini.

Tjesteninu skuvajte prema uputstvima sa pakovanja, ocjedite, pa odozgo stavite fil sa gljivama.

Uživajte u ukusnom obroku!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop