Guscja supa recept

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kuhinja

Okrepljuje dušu i telo: Topla guščja supa za hladne dane

Autor mondo.rs
Autor mondo.rs

Recept iz kuvara naših baka.

Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/viktor girnik

Jednako je lekovita kao i kokošja, a po ukusu se neznatno razlikuje.

Ugrejte se u ovom zimskim danima toplom guščjom supom...

Sastojci:

1 guska

1 veza zeleni (šargarepa, peršun, paškanat, celer)

so

domaći rezanci

Priprema:

Celu gusku (bez iznutrica) staviti u dubok lonac i naliti sa 4 l vode. Dodati iseckanu zelen (šargarepu, koren peršuna, paškanat i celer), posoliti i kuvati. Kad meso potpuno omekša, skloniti s vatre. Izvaditi meso i zelen, a supu procediti. Meso odvojiti od kostiju, vratiti u proceđenu supu i dodati zelen. Posoliti po ukusu, dodati domaće rezance i još kratko kuvati.

Pratite Mondo.ba na FacebookuInstagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop

KUHINJA

loader