• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaći recept za špagete, ukusnije nego u restoranu: Savršeni ručak ili večera za manje od 15 minuta!

Autor Dragana Božić

Zaboravite kupovni sos ili recepte za koje je potrebna čitava vječnost!

 Domaći recept za špagete, ukusnije nego u restoranu: Savršeni ručak ili večera za manje od 15 minuta! Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/Adam Calaitzis

Ako volite špagete, sigurno tražite dobar recept za brzi ručak ili večeru.

Ovaj aromatični recept za špagete sa kobasicom i maslinama će vas oduševiti! Špagete bi po "pravilu" trebalo pripremati uz sos koji nije kremast i ne sadrži pavlaku, da se ne bi zalijepili i pretvorili u zgrudvanu smjesu. Uz ovaj sos, ostaće baš kako treba!

Evo kako da pripremite brze i ukusne špagete!

Sastojci:

400 grama suvih špageta
200 grama vaše omiljene kobasice
Šaka maslina
Čen bijelog luka
Pola crnog luka
Maslac
Parmezan (ili drugi tvrdi sir)
Peršun

Priprema:

Špagete obarite u posoljenoj vodi po uputstvu s pakovanja.

Kobasicu isjecite tanko i propržite u tiganju, dodajte sitno sjeckani crni i bijeli luk. Dodajte kašiku i po maslaca, i pustite da se dobro pomiješa sa sastojcima. Pred kraj dodajte masline.

Izmješajte sa ocijeđenim špagetima, pospite parmezanom i peršunom i poslužite toplo.

Pročitajte i ovo

 Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop