• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Domaći recept za špagete, ukusnije nego u restoranu: Savršeni ručak ili večera za manje od 15 minuta!

Autor Dragana Božić

Zaboravite kupovni sos ili recepte za koje je potrebna čitava vječnost!

Ako volite špagete, sigurno tražite dobar recept za brzi ručak ili večeru.

Ovaj aromatični recept za špagete sa kobasicom i maslinama će vas oduševiti! Špagete bi po "pravilu" trebalo pripremati uz sos koji nije kremast i ne sadrži pavlaku, da se ne bi zalijepili i pretvorili u zgrudvanu smjesu. Uz ovaj sos, ostaće baš kako treba!

Evo kako da pripremite brze i ukusne špagete!

Sastojci:

400 grama suvih špageta
200 grama vaše omiljene kobasice
Šaka maslina
Čen bijelog luka
Pola crnog luka
Maslac
Parmezan (ili drugi tvrdi sir)
Peršun

Priprema:

Špagete obarite u posoljenoj vodi po uputstvu s pakovanja.

Kobasicu isjecite tanko i propržite u tiganju, dodajte sitno sjeckani crni i bijeli luk. Dodajte kašiku i po maslaca, i pustite da se dobro pomiješa sa sastojcima. Pred kraj dodajte masline.

Izmješajte sa ocijeđenim špagetima, pospite parmezanom i peršunom i poslužite toplo.

Pročitajte i ovo

 Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop