• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nina Kraljić nastupila u Banjaluci, oduševljena publikom! (FOTO)

Autor mondo.ba

Hrvatska pjevačica Nina Kraljić nastupila je u ponedjeljak u Koncertnoj dvorani Banskog dvora Kulturnog centra u Banjaluci.

 Nina Kraljić Kvintet, koncert u Banjaluci Izvor: Banski dvor/Promo (za mondo.ba)

Publika je uživala u  moćnom vokalu i autentičnoj interpretaciji ove muzičarke, kao i u izvođenju  odličnog benda koji je prisutne poveo na mistično muzičko putovanje vještim mješanjem različitih žanrova prilikom izvođenja numera sa Nininog albuma, ali i svima dobro poznatih sevdah pjesama.

Izvor: Banski dvor/Promo (za mondo.ba)

Nina je poznata kao izvođač koji svojom glasom uvodi publiku u neke druge dimenzije i svaku pjesmu učini posebnom i svojom.

“Prvi koncert u Banjaluci i to u Koncertnoj dvorani Banskog dvora! To je velika privilegija - pjevati u Koncertnoj dvorani Banskog dvora pred divnom publikom. Akustika dvorane me oduševila, a rekacije publike su me napunile ljubavlju i inspiracijom. Hvala od srca na slušanju i druženju. Nadam se da se vidimo opet uskoro”, kazala je Nina Kraljić. 

Možda ce vas zanimati

Nina Kraljić je dobitnica više značajnih priznanja u Hrvatskoj – pobjednica je velikog muzičkog takmičenja "The Voice – Najljepši glas Hrvatske", te dobitnica nagrade "Moj prvi Music pub" za najbolju mladu pjevačicu 2015. godine.

Izvor: Banski dvor/Promo (za mondo.ba)

2016. godine predstavljala je svoju zemlju na Evroviziji koja je održana u glavnom gradu Švedske, Stokholmu. Iste godine joj je uručena nagrada "Porin" za novog izvođača godine. U septembru je produkcijska kuća "Universal Music Croatia" objavila Ninin prvi album pod nazivom „Samo“. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop