• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nema spavanja ni ovog ljeta: Objavljen datum ovogodišnjeg Freshwave festivala

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Dvanaesto izdanje Freshwave festivala na banjalučkoj tvrđavi Kastel održaće se od 1. do 3. avgusta.

 Freshwave festival od 1. do 3. avgusta 2024. Izvor: Freshwave festival

Prošlogodišnje izdanje Freshwave festivala otvorilo je novo poglavlje u istoriji u kojoj nas, iz godine u godinu, kroz tri festivalska dana vode neka od najpoželjnijih svjetskih i regionalnih muzičkih imena.

Predstavljene su i nove festivalske bine i zone, što je povećalo broj izvođača na festivalu, zbog čega će prošlogodišnje izdanje ostati upamćeno kao jedno od najmasovnijih do sada.

"Iako je iza nas jedanaest festivalskih izdanja ispunjenih nezaboravnim trenucima, snažnim emocijama, fantastičnim nastupima, dvanaesto izdanje Freshwave festivala donosi još više snažnijih emocija, još više ljubavi i još spektakularnijih nastupa najvećih regionalnih i svjetskih zvijezda!", kažu organizatori.

Freshwave će i predstojećeg ljeta biti svojevrsna platforma ne samo za stvaranje novih prijateljstava i skupljanje nezaboravnih momenata već i prilika za mnogobrojne umjetnike, čiji rad nije direktno u vezi sa muzikom, da se predstave javnosti i publici festivala.

"Na taj način nastavićemo da ispunjavamo našu ulogu u društvu kao važne spone između artista, scene i javnosti", ističu iz organizacije.

Ovog ljeta ljeta, od 1. do 3. avgusta, među zidinama banjalučke tvrđave Kastel, održaće se novo i najuzbudljivije izdanje festivala do sada. Freshwave će uz nastupe nekih od najpoželjnijih svjetskih i regionalnih muzičkih zvijezda i ovog ljeta publici priuštiti jedinstveno festivalsko iskustvo kroz inovative i spektakularne vizuelno-pirotehničke sadržaje, vrhunski kvalitet zvuka i najbolje festivalske zone i druge sadržaje.

Prvi talas izvođača koji će nastupiti na Freshwave festivalu 2024. biće objavljen uskoro, kao i  informacije i o prvom talasu festivalskih ulaznica, koje će najvjernijim fanovima festivala, biti dostupne po najpovoljnijim cijenama.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop