• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U Radniku zatečeni Petrovićevom ostavkom: "Bilo nesuglasica oko atletske staze, nismo znali za prijetnje smrću!"

Autor Dragan Šutvić

"Sa svim je upoznata i policija", ističe Predrag Perković, predsjednik kluba

 Radnik Bijeljina nismo znali za prijetnje smrću Slavku Petroviću Izvor: MONDO/Goran Arbutina

Dosadašnji trener bijeljinskog Radnika Slavko Petrović napustio je tabor semberskog premijerligaša zbog, kako je istakao, konstantnih prijetnji smrću koje mu pristižu.

Srpski stručnjak tako je neslavno okončao drugi mandat u Radniku, koji je trajao od januara ove godine, a tokom kojeg je ekipom komandovao na 19 utakmica i upisao četiri pobjede, sedam remija i osam poraza.

Možda će vas zanimati

O novonastaloj situaciju unutar kluba govorio je i predsjednik Predrag Perković, istakavši za "Glas Srpske" da – nije znao da je sada već bivši trener dobijao prijetnje o kojima govori.

"Istina je da je Petrović imao nesuglasica sa pojedincima koji su koristili atletsku stazu, ali nismo znali da je dobijao poruke u kojima mu je prijećeno čak i smrću. Sa svim je upoznat i MUP Bijeljina. Riječ je o veoma vrijednom čovjeku i stručnjaku, koji je maksimalno posvećen svom poslu. Na stadionu je praktično bio od ranog jutra do večeri. Istina je da rezultati nisu bili na nivou očekivanih, ali je jasno da je klub u odnosu na prošlu sezonu znatno igrački slabiji, tako da Petrović ne može biti jedini krivac za to što se nalazimo na nezahvalnom desetom mjestu, odnosno u zoni ispadanja. Vjerujem da će se veoma brzo saznati ko stoji iza prijetnji, a Petroviću želimo sve najbolje u nastavku karijere", rekao je prvi čovjek Bijeljinaca za banjalučki list.

Odluku Petrovića da napusti klub teško je prihvatio Velibor Đurić, kapiten i najstariji pojedinac u timu.

"Svi smo iznenađeni njegovom odlukom, ali je jasno da je bio pod velikim pritiskom. Bio je veoma predan svom poslu i, kao i ostali saigrači, s njim sam imao više nego korektnu saradnju. Od srca mu želim sve najbolje, uz nadu da će se naći oni koji su prijetili Petroviću i za to biti adekvatno kažnjeni", istakao je Đurić.

Prema navodima pojedinih federalnih medija, Slavko Petrović ne bi trebalo dugo da bude bez posla, obzirom da, kako se ističe, nakon odlaska Esada Selimovića, vodi pregovore o preuzimanju komande nad sarajevskim Olimpikom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC