• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Mama ima koronu, da što prije ozdravi": Degenek poslije pobjede u Gentu poslao važnu poruku!

Autor Dragan Šutvić

"Maltene je sve gotovo, ali mi ćemo da ginemo i dalje da bismo ostvarili što više pobjeda"

 Gent Crvena zvezda Miloš Degenek majka ima koronu poželio brz oporavak Izvor: MN PRESS

Miloš Degenek je u Crvenu zvezdu stigao kao štoper, ali postaje njen pravi univerzalac.

U meču protiv Genta prvo je igrao kao lijevi štoper u formaciji sa petoricom u zadnjoj liniji, da bi u posljednjih dvadesetak minuta zaigrao na mjestu zadnjeg veznog. Bio je dobar kao i ostatak ekipe, pa se Zvezda na kraju radovala pobjedi od 2:0 (1:0).

Možda će vas zanimati

''Mislim da smo odigrali kvalitetnu utakmicu, nije moglo da počne bolje. Odigrali smo fenomenalno, od Borjana preko napadača, do trenera. Maltene je sve gotovo, ali mi ćemo da ginemo i dalje da bismo ostvarili što više pobjeda'', rekao je Miloš Degenek poslije meča za RTS.

"Devet bodova, imamo dvije utakmice prije kraja, mislim da smo napravili fenomenalan posao. Taktički fenomenalna utakmica, iskoristili smo sve snage, ginuli jedan za drugog. Nismo nikoga iznevjerili nego dali nadu da možemo da igramo sa svima, protiv koga god da igramo ići ćemo na pobjedu", dodao je reprezentativac Australije.

Pobjedu je posvetio majci koja se bori sa korona virusom, iskoristio je trenutak da je pozdravi i poželi brz oporavak, a opisao je situaciju kod drugog gola kada je napravio "blok" Milunoviću.

"Nemanja kad je dao gol kao da sam ga ja dao", rekao je Degenek.

"Izuzetno puno ga cijenim i volim kao saigrača, ali čovjeka prije svega. Mnogo lakše nam je bilo poslije tog gola. Svi su zasluženi za ovo, od mistera preko igrača".

(mondo.rs)

Pročitajte i ovo

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RancidCo

''Degenek NE VJERUJE u koronu - kao 'ni 95 odsto Srba' '' - dobro mi se urezao ovaj intervju sa kraja maja ove godine. Mozete procitati tamo kako i njegova zena, kao medicinski radnik vjeruje da je u pitanju medijska prevara. Javne licnosti trebaju preuzeti odgovornost za izjave koje daju i shodno tome trebaju odgovarati. Rijec obicnog covjeka nema istu tezinu kao i rijec nekoga poznatog. Jeste misljenje kao dupe, ali u nekim situacijama ne treba svakom da se dozvoli da ga iznese...

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC