• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kanjizares: Odlazim iz Valensije

Iskusni golman Valensije Santjago Kanjizares, samo nekoliko dana nakon što je ponovo stao medju stative, najavio je da na leto odlazi iz kluba.

 Kanjizares: Odlazim iz Valensije Izvor: MONDO

“Uprava kluba i ja dogovorili smo se da na leto raskinemo saradnju i odem iz kluba. Još uvek branim, jer sam potreban klubu. Imam 38 godina i moraću da razmislim da li je fudbal najbolje rešenje za mene. To ne znači da sam doneo odluku da završim karijeru”, rekao je Kanjizares, a prenose španski mediji.

Iako će Kanjizares raskinuti ugovor sa Valensijom, prema navodima španskih medija još neće reći “zbogom” fudbalu, već će, kako se pretpostavlja, karijeru nastaviti u nekom manjem klubu u Primeri.

Na odluku Kanjizaresa da napusti “slepe miševe” verovatno je uticala i situacija u kojoj je odlukom bivšeg trenera Ronalda Kumana dugo bio udaljen iz prvog tima, a klub nije ništa uradio da to spreči .

“Kuman nije jedini odgovoran za to što se desilo sa Albeldom, Angulom i sa mnom. On je doneo tu taktičku odluku, ali klub je trebalo da uvidi da ona šteti ekipi i da shvati situaciju u kojoj smo bili. Klub nije smeo da dozvoli da se donese takva destruktivna odluka”, rekao je Kanjizares.

On se tada, ipak pomirio, sa sudbinom, pa je čak i smirivao situaciju u klubu.

“Kada nas je Kuman odstranio iz tima zamolio sam saigrače da se uzdrže od bilo kakve reakcije” dodao je Kanjizares, koji će nakon deset godina među “slepim miševima” napustiti Mestalju.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC