• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanković blista poslije ostvarenog cilja: Drago mi je što smo podigli ljestvicu, nema predaje!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

"Pokazali smo se jako, pošteno, odgovorno i u svakoj utakmici dali sve od sebe".

 Dejan Stanković poslije Slovan - Crvena zvezda - Podigli smo ljestvicu Izvor: MN PRESS

Trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković rekao je da uživa u rezultatu koji je klub do sada ostvario u Ligi Evrope i istakao da se ekipa neće predati u nastavku tog takmičenja.

Zvezda je remijem protiv Libereca (0:0) završila grupnu fazu takmičenja i sada čeka žrijeb nokaut faze koji je već u ponedjeljak, a o kom navijači crveno-bijelih već uveliko razmišljaju pošto mogu da im "padnu" razni velikani evropskog fudbala.

Možda će vas zanimati

 "Uživam u ovom rezultatu, u sklopu ove grupe, u kojoj imamo 11 bodova. Sada imamo Bačku, Metalac, kao i Rad u Kupu. Tri utakmice na ovaj paklen ritam. Kada dobijemo protivnika, polako... Ide pauza, pa jake pripreme. Nećemo se predavati, niti centimetar odustati. Idemo sa podignutim gardom, velikim respektom, ali se nećemo predati", rekao je Stanković na konferenciji za novinare nakon posljednje utakmice u grupnoj fazi.

Nije bio pretjerano zadovoljan prvim dijelom, ali u nastavku...

"Momci su fenomenalni. Uvijek može bolje. Malkice smo olako shvatili utakmicu u prvom poluvremenu. Kada smo to shvatili, u drugom smo bili oni stari. Borba je bila do koske, kao da se odlučivalo ko prolazi. Čestitam Liberecu na fer fajtu i utakmici. Treću utakmicu zaredom nismo primili gol i još jednom sve čestitke momcima", naveo je Dejan Stanković.

Stankovića su novinari pitali šta bi rekao da mu je neko prije grupne faze rekao da će osvojiti toliki broj bodova.

"Ovo je zasluga svih momaka koji u ovom ritmu izvlače više od maksimuma. Oni iz utakmice u utakmicu pokazuju da su prije svega veliki ljudi. Situacija nije bila sjajna, pratio nas je korona virus, povrede.... Momci zaslužuju ovih 11 bodova", kazao je Stanković.

"Da ste nas pitali, ne znam, ali smo hrabro rekli da idemo na proljeće. Drago mi je zbog toga što smo podigli ljestvicu. Pokazali smo se jako, pošteno, odgovorno i u svakoj utakmici dali sve od sebe", dodao je trener Zvezde.

Žrijeb za šesnaestinu finala Lige Evropa održaće se u ponedjeljak od 13.00 u Nionu.

Upitan je kako će ekipa izdraži do zimske pauze.

"Na mišiće. Oni to imaju, izguraće oni to, 100 odsto vjerujem u njih. To je fenomenalna grupa, sklop momaka koji radi, bori se i ne odustaje. Izdržaćemo do kraja, sigurno", rekao je Stanković.

(MONDO) 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC