• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

I FK Banat u "klubu: Sudije nas mrze"

Banat se uključio u novoosnovani klub MSL - "Sudije nas mrze". Na meti vojvođanskog kluba je sudija Milan Karadžić.

 I FK Banat u "klubu: Sudije nas mrze"  Izvor: MONDO

Ne prođe kolo u fudbalskom prvenstvu Srbije, a da neki klub ne objavi saopštenje o tome kako se taj i taj sudija nameračio da ga izbaci iz Superlige!

U novoosnovani klub "Sudije nas mrze" pridružio se FK Banat, koji je više nego kivan na sudiju Milana Karadžića, za koga je naveo da je drastično oštetio vojvođanski klubu u meču protiv OFK Beograda i da je direktno kumovao porazu od 1:2.

"Analizirajući nastavak prvenstva Upravni odbor FK Banat došao je do zaključka da je slabom arbitražom drastično oštećen i da su nepravilnim odlukama sudije direktno uticale na krajnji ishod pojedinih utakmica. Sudija Milan Karadžić je na na meču protiv OFK Beograda svojim odlukama na štetu našeg kluba omogućio gostujućoj ekipi da postigne pogodak. Isti Milan Karadžić drastično nas je oštetio i pre tri kola u smederevu, kada je našim igračima dodelio pet žutih i dva crvena kartona. Ni prvi prekršaj Igora Matića, ni drugi Marka Zorića nisu bili za opomenu, ali je Karadžić presudio za isključenja i crvene kartone, pa smo utakmicu završili sa devet igrača", piše u saopštenju Banata.

Čelnici kluba koji utakmice kao domaćin igra u Zrenjaninu sada veruju da postoji "zavera i sistematsko suđenje" protiv Banata!

"Od toliko sudija na listi, našem timu u poslednja tri kola, Milan Karadžić sudi dva puta, ne po pravdi već po nečijem interesu! Pitamo se čijem? U utakmici sa Bežanijom u 26. kolu sudija Dejan Filipović takođe je direktno uticao na rezultat i time drastično oštetio naš tim. Na Uskrs prošle godine 'desio se' Milenko Vukadinović u Kuli, koji nas je u meču sa Hajdukom, svojim odlukama "uništio". Istog Vukadinovića, tada kaženjenog, sada vraćaju na listu. Dokle, zbog koga, i u ime koga? Na ovogodišnji Uskrs 'desio se' Milan Karadžić. Ko je sledeći?! Mišljenja zvaničnih lica i pijedinih sportskih radnika da je ovo prvenstvo regularnije od prethodnih, ne stoje. Ovaj šampionat je neregularan i FK Banat je neregularnim suđenjem drastično oštećen", tvrde u vojvođanskom klubu.

Inače, u emisiji "Crna tačka" OS Kanala, nekadašnji arbitar Raka Đurović analizirao je sve sporne detalje sa meča Banat - OFK Beograd i ocenio da je sudija pravilno postupio u svakoj situaciji i da vojvođanski klub ni u jednoj nije oštećen!

Banat je pretposlednji na tabeli MSL sa 27 bodova.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC