• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lipi: Ne bih da sam u Kapelovoj koži!

"Kapelo nema na raspolaganju fudbalere visoke klase, kao što ima naš selektor Roberto Donadoni", izjavio je nekadašnji trener Juventusa.

 Lipi: Ne bih da sam u Kapelovoj koži!  Izvor: MONDO

Iako Engleska ima čak tri predstavnika u polufinalu Lige šampiona - Liverpul, Čelsi i Mančester junajted, italijanski stručnjak Marčelo Lipi nije preterano oduševljen fudbalerima koji nastupaju na Ostrvu.

Nekadašnji selektor "azura", s kojima je osvojio titulu na poslednjem Mundijalu u Nemačkoj, tvrdi da selekcija Engleske nema kvalitetnih fudbalera i "da ne bio bio u koži svog zemljaka Fabija Kapela", koji je preuzeo Engleze posle neuspeha Stiva Meklarena u kvalifikacijama za EURO 2008.

"Engleska javnost je najzahtevnija, a Kapelo nema na raspolaganju previše fudbalera visoke klase, kao što ima naš selektor Roberto Donadoni", izjavio je nekadašnji trener Juventusa, Intera, Napolija i Atalante.

Prema njegovom mišljenju, engleski talenat najviše sputavuju inostrani igrači, koji su okosnica gotovo svih ekipa u Premijer ligi – na primer neretko se dešava da u startnoj postavi Arsenala nema nijednog engleskog fudbalera.

"Moj prijatelj Kapelo imaće velikih problema da sastavi ekipu, jer samo 38 odsto prvenstva čine domaći fudbaleri", dodao je Lipi, koji je trenutno bez angažmana.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC