• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stefan Babović je ekspert za biznis: Hvalospjevi Engleza o bivšem fudbaleru Partizana!

Autor Dragan Šutvić

Ugledni "Fajnenšel tajms" piše o nekadašnjem vezisti i njegovim poslovnim sposobnostima. "On je pravi plejmejker", navode u jako pohvalnom tekstu.

 Stefan Babović je ekspert za biznis: Hvalospjevi Engleza o bivšem fudbaleru Partizana! Izvor: MN PRESS

Stefan Babović (34), nekadašnji đak i prvotimac Partizana, završio je karijeru za mnoge iznenadno rano - sa 29 godina. 

Za razliku od mnogih svojih kolega bivših igrača, trofejni vezista crno-bijelih tada se okrenuo biznisu koji nije imao veze sa sportom i u tom poslu očigledno ostvario značajan uspjeh.

A dokaz za to su i pohvale uglednog "Fajnenšel tajmsa" na njegov račun. 

Možda će vas zanimati

U tekstu koji je objavljen na portalu poslovnog časopisa iz Velike Britanije o Baboviću je pisano uz niz hvalospjeva, sa akcentom na njegovu uspješnu poslovnu karijeru, kojoj se posvetio nedugo nakon što je ostavio fudbal i kopačke.

"Na području hrane i pica, fudbaleri obično najviše imaju iskustva da otvore pab. Ili da pregovaraju da uđu u taj posao. To su probale engleske legend Bobi Mur, Frenk Lampard, Džimi Bulard…"

"Ipak, bivši srpski internacionalac Stefan Babović ima ambicioznije ciljeve. Nakon što je postao prvi operativac Viktorija grupe, kompanijom u prehrambenoj industriji, prodao je njen biznis sa jestivim uljima jednoj američkoj kompaniji i lokalnom partneru za iznos koji nije saopšten", navedeno je u tekstu.

"Fajnenšel tajms" kontaktirao je londonsku kancelariju te američke kompanije i čuo samo pohvalne riječi o bivšem fudbaleru Partizana, članu generacije koja je nastupala u Ligi šampiona.

"Ti izvori kažu da je 34-godišnjak avanturista kao što se može zaključiti na osnovu njegove igračke karijere i frizure"

Izvor: MN PRESS

"Sve to ne iznenađuje za igrača koji je prešao put od Partizana do Nanta, preko pozajmice Fejnordu, u kojem je dobio crveni karton u lokalnomo derbiju zbog udaranja laktom suparnika. On očigledno shvata međunarodne transacije, revolving kredite i korporativne akcije za kupovinu kompanija"

"On je pravi plejmejker", zaključak je uglednog lista.

Na sajtu Viktorija grupe,kompanije u kojoj je njegov otac Milija Babović suvlasnik i u kojoj je Stefan postao izvršni direktor u novembru 2017, navedeno je da je bivši fudbaler učestvovao u poslovanju i tokom igračke karijere. 

"Od 2012. do 2014. godine učestvovao je u ugovaranju ekskluzivnog zastupništva svjetski poznatih brendova urbane mode", objašnjeno je, uz najavu da je tada Baboviću povjereno da vodi kompaniju kroz reorganizaciju poslovanja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC