• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Maminjo: Štimac i srpska mafija žele moju smrt!?

Zdravko Mamić navodno optužio Igora Štimca da ga pomoću srpske mafije želi likvidirati! "Tražiću zaštitu od institucija nakon ovako ozbiljne klevete", kaže Štimac.

 Maminjo: Štimac i srpska mafija žele moju smrt!? Izvor: MONDO

Alfa i omega Dinama Zdravko Mamić plasirao je informacije da Igor Štimac pomoću srpskih mafijaša, koje kontroliše Andrija Drašković (izdržava kaznu od deset godina zatvora zbog ubistva) planira njegovu likvidaciju, piše "Nacional".

Zagrebački nedeljnik navodi takođe da hrvatska policija još od ljeta zna da srpski kriminalci ozbiljno prijete Mamiću.

"Do policije su tada došle informacije da je proljetos u srpskom podzemlju odlučeno da se Mamić likvidira, navodno zbog transfera Ivice Olića iz Dinama u moskovski CSKA. U tom transferu učestvovao je i Dejan Joksimović, bivši srpski fudbaler i menadžer, sa kojim se Mamić navodno dogovorio da će mu nakon Olićevog transfera u CSKA platiti milion evra",
piše "Nacional".

"Milionče" je navodno trebala da bude nagrada za to što je Joksimović iskoristio svoje dobre veze sa moskovskim klubom i uveliko pomogao da se taj transfer relizuje.

Čini se da Mamić nije platio dug te da je Joksimović nakon nekoliko godina čekanja i navlačenja prodao svoja potraživanja od Mamića kriminalcima iz Srbije.

Pripadnici srpskog podzemlja su pokušali da uspostave kontakt sa Mamićem, kako bi mu dali do znanja da sad njima duguje novac, ali on nije sarađivao, pa su odlučili da ga likvidiraju.

Iz krugova srpskog podzemlja do "Nacionala" je ljetos stigla i tvrdnja da je Mamić taj problem riješio, ali da na kraju nije platio milion, nego pet miliona evra. Policajci su tada navodno sugerisali Maminju da anganžuje privatno obezbjeđenje.

Sada prema navodima u "Nacionalu", Mamić plasira priče kako Štimac želi njegovo ubistvo uz pomoć srpskih mafijaša, što je znak da ipak nije riješio dugovanja, prenosi Index.hr.

"Od Mamićevih optužbi potražiću zaštitu institucija, jer to naprosto moram da uradim nakon ovako ozbiljne klevete",
odgovorio je Igor Štimac na optužbe koje stižu iz kuhinje Šerifa od Maksimira.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC