• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milošev Kalčo!

U glasanju na sajtu Goal.com, Miloš Krasić žestoko je potukao Zlatana Ibrahimovića, Samjuela Etoa, Ernaneša, Havijera Pastorea i ostale majstore fudbala u Seriji A.

 Milošev Kalčo! Izvor: MONDO

Zaljubljenici u fudbal širom svijeta, okupljeni na najuticajnijem internet portalu posvećenom magičnoj igri Goal.com, izabrali su Miloša Krasića za najboljeg fudbalera Serije A u dosadašnjem toku sezone.

Momak koji je poskidao sve naslovne stranice u Italiji, pa i šire, od kada je ljetos stigao u Juventus iz CSKA Moskve, za 15 miliona evra, pobijedio je ubjedljivo ispred fudbalera poput Zlatana Ibrahimovića, Samjuela Etoa, Ernaneša, Havijera Pastorea i ostalih...

Za Krasića je glasalo 41,79 odsto posetilaca sajta, odnosno 5.550 njih!

Poređenja radi, na drugom mjestu je Ibrahimović iz Milana sa 26,93 odsto (3.576). Niko od ostalih nominovanih nije prešao granicu od deset odsto glasova.

Treći je Eto iz Intera sa 7,85 odsto, a onda redom idu Ernaneš iz Lacija (7,32%), Pastore iz Palerma (4,48%), Edison Kavani iz Napolija (3,49)... Slabije plasirani su još Tijago Silva (Milan), Đorđo Kjelini (Juventus), Felipe Melo (Juventus), Alesandro Nesta (Milan), Marek Hamšik (Napoli), Kristijan Abijati (Milan).

Miloš Krasić, rođen 1. novembra 1984. godine u Kosovskoj Mitrovici, odigrao je 19 zvaničnih utakmica za Juve od ljetos i bio strijelac šest golova, a u Seriji A tresao je mreže pet puta na 13 nastupa. Najznačajniji pogodak svakako je onaj od 12. decembra u derbiju kola protiv Lacija, kada je u 93. minutu, pri rezultatu 1:1, Krasić savladao Fernanda Musleru i donio Juventusu pobjedu i tri boda.

Prije Juvea, Krasić je sedam sezona nastupao za CSKA iz Moskve, u koji je otišao 2004. godine iz Vojvodine, za koju je igrao od 1999. godine.

Za reprezentaciju Srbije, "Džekson" je odigrao 39 utakmica i bio strijelac tri pogotka.

Nedavno, posjetioci sajta Goal.com, svrstali su Krasića u idealan tim Evrope za prvi dio sezone 2010/11, zajedno sa Nemanjom Vidićem iz Mančester junajteda.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC