• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

B92: Namještena utakmica Partizan - Smederevo?

U emisiji na TV B92, navodi se da je utakmica Partizan - Smederevo (5:3) namještena i da je napad na Stojkovića naručio Dejan Stojanović Keka.

 B92: Namještena utakmica Partizan - Smederevo? Izvor: MONDO

Emisija Televizije B92, "Reakcija - Nepromenjena pravila igre", ponovo je podigla prašinu u srpskom fudbalu, baš kao što je to nekada činila i serija emisija "Insajder - Pravila igre".

Ovog puta, u epizodi emitovanoj u ponedjeljak, 27. decembra, istraživana je zaleđina "Slučaja Đenova", a između ostalog, govorilo se i o tome zbog čega je prvenstveni susret između Partizana i Smedereva povučen sa kladionica.

"Sve što se desilo bilo u interesu Dejana Stojanovića Keke i narko bosa Darka Šarića, koje je policija označila kao organizatore, a kojima je u interesu Srbija u izolacija. U tom smislu trebalo je organizovati haos...", pročitano je u navedenoj emisiji i dodato da "B92 sastaje da je Stojanović, predvodnik Novobeogradskog klana, menadžer jednom broju fudbalera".

Navedeno je i da je "njegov igrač bio i Vladimir Stojković", a da je "napad na njega izazvan, jer je golman reprezentacije navodno promijenio klub bez konsultacija sa Kekom".

Tim povodom, na stranicama Sportskog žurnala od srijede, 29. decembra, oglasio se i golman Stojković koji je najavio tužbu protiv B92.

"Objavljeno je kako pokušaj linča na mene, prije utakmice u Đenovi, nisu organizovali navijači Crvene zvezde, nego Dejan Stojanović Keka, da bi poslije deset minuta bilo rečeno kako je taj čovjek moj i menadžer Dejana Milovanovića. Pošto obje informacije nemaju dodirnih tačaka sa istinom, pomenuti navodi će morati da se dokazuju pred nadležnim organima", rekao je Stojković i dodao da su njegove transfere do sada realizovali menadžeri koji su dobro poznati srpskoj javnosti i da za to ima i dokumentovano:

"Sa Marakane u francuski Nant odveo me Milan Ćalasan, posao sa holandskim Viteseom završio je Ranko Stojić, prelazak u portugalski Sporting zaključio je moj brat Vladan Stojković, odlasku u Hetafe kumovao je Zoran Stojadinović, za šestomjesečni odlazak u Vigan pobrinuo se Ian Anderson, da bi posljednji posao, dolazak iz Lisabona u Partizan zaključio ponovo Zoran Stojadinović. Svi ugovori su overeni, u svakom trenutku mogu da se provjere i baš me zanima kako će oni koji o meni plasiraju laži da dokažu da mi je menadžer bio neko drugi", rekao je Stojković.

"U emisiji se govorilo i o suđenju i pojedinim utakmicama, zašto je duel Partizana i Smedereva povučen iz ponuda pojedinih kladionica zbog nečije namjere da uplati 20 hiljada evra na "8+ golova" u tom duelu. Ko štiti huligane, i zašto najavljena borba protiv nepravilnosti u srpskom fudbalu još uvijek nije počela?", piše na sajtu B92.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC