• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lukić: Sa Đurićem u isti studio? Nikad!

Predsjednik Zvezde ne želi u istiju emisiju sa predsjednikom Partizana. Đurić izostao jer je na službenom putu.

 Lukić: Sa Đurićem u isti studio? Nikad! Izvor: MONDO

Predsjednici najvećih srpskih fudbalskih klubova Dragan Đurić (Partizan) i Vladan Lukić (Crvena zvezda) imali su lijepu priliku da pred očima javnosti učine gest dobre volje i da doprinesu smirivanju strasti u srpskom fudbalu, pogotovo među svojim vatrenim navijačima.

Ali, tu priliku nisu iskoristili.

Predsjednici Partizana i Crvene zvezde bili su pozvani da, zajedno sa predsjednikom Vojvodine Ratkom Butorovićem, gostuju u kontakt-emisiji SOS Kanala "Total soccer" govore o godini koja je na izmaku, analiziraju fudbalska dešavanja, daju svoje mišljenje o tome kuda treba da ide srpski fudbal.

Međutim, u studiju jedine srpske sportske televizije pojavio se samo Butorović. Predsjednici "vječitih" imali su svoje razloge zašto nisu došli.

Lukić je, posredstvom svojih saradnika, poručio da ni po koju cijenu ne želi da dođe u studio i emisiju u kojoj bi gost bio i predsjednik Partizana, prenio je voditelj emisije i novinar Nebojša Petrović.

Predsjednik Partizana je sms porukom obavijestio domaćina emisije da je na službenom putu, izvinio se i saopštio da će vrlo rado doći neki drugi put.

Kada je Đurićeva poruka predočena Lukiću, odnosno njegovim predstavnicima za štampu, odgovor je bio isti - on ne dolazi. Kad bi bio sam u studiju to ne bi bio problem i uvijek će se odazvati, poruka je ljudi iz Ljutice Bogdana.

Predsjednik Vojvodine Ratko Butorović na to je prokomentarisao da je šteta što njegove kolege nisu došle, jer su pred javnošću mogle da pokažu fer-plej.

"U srpskom fudbalu ima zle krvi, samo o tome niko neće javno da govori. Bez želje da se miješam u odnose Partizana i Zvezde mislim da je ovo bila idealna prilika da jedan drugome pruže ruku i time doprinesu boljitku srpskog fudbala. Njihova prepucavanja utiču na vatrene navijače oba kluba i mislim da su i njih dvojica malo doprinijeli nekim stvarima koje se dešavaju između navijača. Treba spustiti loptu", prokomentarisao je Butorović.

(MONDO - foto: arhivska fotografija/MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC