• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hodžson protiv Kopa. Sigurno gubi!

Navijači Liverpula izgubili strpljenje, traže od Hodžsona da ode. On im poručuje da je vrijeme da postanu podrška, a ne samo publika.

 Hodžson protiv Kopa. Sigurno gubi! Izvor: MONDO

Ako Roj Hodžson preživi i ovo posljednje ponižavanje na isteku, za Liverpul grozne 2010. godine, onda će biti mjesta za onu čuvenu repliku iz filma "Ko to tamo peva" - "Pa, ovaj čovek je neuništiv".

Proteklih šest mjeseci su za Liverpul bili teški i bolni. Šest mjeseci je čuveni kop na Enfild roudu škrgutao zubima, grizao jezik, ali poslije sinoćnjeg poraza od Vulverhemtpona 0:1, navijači su jednostavno pukli i zapjevali: "Hodžsone idi" (tačnije pjevali su ironično "Hodžson za Englesku"), a bilo je i skandiranja legendi Keniju Dalglišu koji je bio takođe kandidat za trenera proteklog ljeta.

Hodžson je kao grogirani bokser poslije utakmice pokušavao da nađe prave riječi i da čak pozove navijače da ne okreću leđa timu i njemu, jer im je sad podrška najpotrebnija.

"Otkako sam došao morao sam da se suočavam sa tom negativnom energijom. Ti čuveni navijači sa Enfilda nisu zaista bili u kopu, nisu nam davali onu podršku, bilo je problema sa vlasnicima kluba, a sada su skandirali i Kenijevo (Dalgliš) ime. Znate, posao je bio dodijeljen meni, a ne Dalglišu. Mogu samo da se nadam da će se ova 'publika' pretvoriti u podršku, jer je ovo vrijeme kada je to klubu najpotrebnije", rekao je Hodžson.

Izgleda da ovaj 63-godišnji stručnjak nije baš bio razborit pri davanju izjave, jer svaki škakljiviji komentar upućen navijačima (ne samo Liverpulovih) može da vam stvori dodatne neprijatelje. A Hodžson ih već ima sasvim dovoljno u čuvenom kopu na Enfildu.

A i Rafael Benitez je tu negdje, odmara se poslije otkaza, ali i sasvim pristojne otpremnine iz Intera...

Navijači zamjeraju Hodžsonu da nikada nije izvukao energiju iz ekipe, koja bi po imenima na papiru morala da se bori za titulu, a ne da se eventualno nada mjestu koje vodi u Evropu. A Hodžson njima zamjera što od njih nikada nije osjetio pravu podršku.

"Navijači su ljuti i to je razumljivo. Razočarali smo ih, ali ne gubimo utakmice namjerno", rekao je Hodžson.

Ipak, navijači, pogotovo oni u Engleskoj ne mogu se zavarati, a i ne praštaju tek tako. Ovo je spisak svih blamova i košmara Liverpula u sezoni 2010/11.

22. SEPTEMBAR 2010.

Liverpul - Nortempton 2:2 (niželigaš Nortempton je pobijedio 4:2 na penale u Karling kupu)

3. OKTOBAR 2010.

Liverpul - Blekpul 1:2 (nezaboravna pobjeda novajlije u Premijer ligi, golove dali Čarli Adam i Luk Vorni)

29. DECEMBAR 2010.

Liverpul - Vulverhempton 0:1 (poraz od ekipe koja se bori za opstanak, zvižduci Hodžsonu, skandiranje Dalglišu)

Liverpul završava 2010. godinu sa smo tri boda više iznad zone koja vodi u ispadanje iz Premijer lige. A da sve bude još crnje, posljednji poraz je uslijedio od ekipe koja ima najgori niz na gostovanjima u cijeloj ligi.

Hodžson može da se žali koliko hoće na to što su ekipu zadesili mnogi pehovi, povrede, pa i nedovoljan broj kvalitetnih fudbalera (koje je naslijedio od Beniteza), ali nema opravdanja za tako anemična, bezvoljna i neinvetivna.

Ozbiljan posao je pred upravom i stručnim štabom ove zime. Ekipi je neophodan detaljan remont, samo je pitanje odakle početi.

I kome će biti povjereno mjesto trenera, jer je gotovo izvjesno da Hodžson neće "preživjeti". Ako ni zbog čega drugog onda zbog toga što se kop na Enfildu okrenuo protiv njega.

Gledaćemo ga na klupi protiv Boltona, vrlo vjerovatno, a ako Liverpul ponovo pukne bolje mu je i da ne ide u svlačionicu, nego odmah kući.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC