• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Grondona: Mesi je bolji od Maradone

Predsjednik Fudbalske federacije Argentine Hulio Grondona izjavio da je Mesi najbolji igrač u dresu sa brojem 10 u istoriji reprezentacije te zemlje.

 Grondona: Mesi je bolji od Maradone Izvor: MONDO

Ovom izjavom Grondona je uputio još jednu "pljusku u lice" legendarnom Dijegu Maradoni, s kojim je u sukobu od završetka prvenstva svijeta u Južnoj Africi.

Predsjednik AFA je u radio intervjuu naveo da su Mesi Maradona, Huan Roman Rikelme i Huan Sebastijan Veron "klasa iznad svih", ali je istakao da je Mesi "ipak najbolji iz te grupe".

Maradona je prošle sedmice najavio tužbu protiv Grondone zbog toga što je širio lažne informacije o njegovim problemima sa alkoholom i drogom. Legendarni fudbaler je to demantovao, tvrdeći da u posljednjih šest godina nije okusio ni jedno, ni drugo.

Grondona i Maradona vode verbalni rat od završetka Mondijala u Južnoj Africi, kada je Maradona otpušten sa selektorske funkcije zbog neispunjenih očekivanja na tom takmičenju.

Reprezentacija Argentine završila je učešće na ljetošnjoj planetarnoj smotri katastrofalnim porazom u četvrtfinalu od selekcije Njemačke (4:0). (Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC