• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćerka čuvenog golmana je prava lepotica: Iskopirala oca i slikala se gola, a često pozira u dresu voljenog kluba! (FOTO)

 Bojan Jakovljević
Autor Bojan Jakovljević

Pamela Igita je pre godinu i po dana privukla pažnju na sebe.

 Rene Igita ćerka pozirala gola s loptom i rukavicama Izvor: Instagram/pamelahiguita/printscreen

Na njenom Instagram profilu ima svega, od porodičnih fotografija na kojima je i njen čuveni otac, pa do provokativnih slika koje mame fudbalske navijače iz celog sveta. Bude tu i profesionalnih fotografija, jer je inače manekenka, ali i selfija sa stadiona kada bodri svoj omiljeni klub.

Reč je o Pameli, ćerki legendarnog Renea Igite, nekada veoma uspešnog golmana. Klumbijac je bio nekarakteristična ličnost svetskog fudbala, a ćerka je krenula baš njegovim stopama.

Možda će vas zanimati

Uostalom, kada joj prelistate Instagram, videćete da svoju lepotu koristi kako bi bila u centru pažnje. Na desetine selfija su ovoj Kolumbijki doneli veliki broj pratilaca na društvenim mrežama.

Slavni Igita je tokom svoje golmanske karijere bio veoma neobičan, pa je tako često driblao protivničke napadače ili izvodio odbrane kakve se ne viđaju redovno na fudbalskim terenima. Čuveni je njegov ''Škorpion'' protiv Engleza na Vembliju 1995. godine, kada je centaršut Džejmija Rednapa zaustavio potez kakav niko drugi nije izveo u fudbalu.

Ćerka nekadašnjeg golmana reprezentacije Kolumbije je inače manekenka, ali je mnogi znaju samo po provokativnim fotografijama.

Pamela je svetskoj javnosti postala poznata kada se za špansku Marku fotografisala gola, samo u golmanskim rukavicama. Intimni delovi su ostali prekriveni, kao što je to davno uradio njen otac, koji je i bio povod za ovakvo fotografisanje.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC