• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igrač pretukao trenera Radnika

Trener bijeljinskog Radnika Nikola Bala pretučen je u četvrtak ujutro, a prema nezvaničnim informacijama, napao ga je bivši igrač Radnika Darko Gašević.

 Igrač pretukao trenera Radnika Izvor: MONDO

"Oko 7.20 časova tri osobe od kojih je jedna D. G. fizički su napali N. B. i tom prilikom mu nanijeli povrede u predjelu oka i lica. Poslije ukazane medicinske pomoći N. B. je prebačen u bolnicu u Beogradu. Pripadnici policije tragaju za ostale dve osobe", izjavio je portparol CJB Bijeljina Dragomir Perić.

Kako "Glas Srpske" nezvanično saznaje, nekadašnji fudbaler Radnika Darko Gašević nasrnuo na sadašnjeg trenera Bijeljinaca, a razlog sukoba su neraščišćeni dugovi od ranije.

Predsjednik kluba Dragan Perić je izjavio da nije upoznat sa detaljima napada na trenera Radnika.

"Čuo sam za incident koji se desio jutros, ali ne znam ništa o detaljima napada, pošto trenutno nisam u Bijeljini i nisam se stigao detaljnije raspitati. Osuđujem napad na našeg trenera i nije mi jasno zašto je neko nasrnuo na njega i ko su ti ljudi uopšte" rekao je Dragan Perić.

Bala je od ranije poznat po konfliktnom ponašanju i ovo je treći slučaj u posljednje tri godine da se njegovo ime pominje sa svađama u Radniku.

Prije dvije godine fizički je napao tadašnjeg člana Upravnog odbora Bijeljinaca Jovicu Davidovića, a takođe poznat je i njegov sukob sa ocem fudbalera Jove Kojića Boškom.

Poznat je i po tome što je u poluvremenu utakmice između Laktaša i Radnika, koja je igrana 16. oktobra ove godine, "davio" fudbalera Dragana Vukovića, koji je u 45. minutu zaradio crveni karton.
Teži incident tada je spriječio direktor kluba Dragan Jevtić.

Na utakmici Prve lige Republike Srpske između Sutjeske i Radnika, koja je odigrana prošle sezone, Bala je verbalno vrijeđao glavnog sudiju meča Roberta Šormaza i zatim je od strane Disciplinske komisije FSRS bio suspendovan nekoliko utakmica.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC