• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvonimir Vukić zvoni na vrata Vojvodine

Prva transfer bomba u Superligi za 2011. godinu je tempirana, čeka se samo zvanično saopštenje FK Vojvodina da bi i "eksplodirala".

 Zvonimir Vukić zvoni na vrata Vojvodine Izvor: MONDO

Bivša "desetka" Partizana i nekadašnji reprezentativac Srbije i Crne Gore Zvonimir Vukić nalazi se nadomak povratka u srpski fudbal, ali nešto sjevernije od Beograda.

Što se tiče globalne elektronske enciklopedije Wikipedije i njenih anonimnih urednika, Vukić je već fudbaler Vojvodine iz Novog Sada, ali do ponedjeljka još nije stigla potvrda kluba da je transfer 31-godišnjeg Zrenjaninca gotova stvar.

Novosađani su još ranije odbacili mogućnost da dovedu inostranog fudbalera, jer već imaju petoricu stranaca u timu, ali to se naravno ne odnosi na Srbina Vukića, koji je od 2008. godine (bio) član FK Moskva, a prije toga je nastupao za Šahtjor iz Donjecka (2003-2008) uz dve pozajmice u Portsmut (2005-2006) i Partizan (2006).

Prije odlaska u Ukrajnu, Vukić je od 2000. do 2003. godine igrao za Partizan i bio strijelac 52 gola na 107 utakmica, a među crno-bijele je došao iz Proletera iz Zrenjanina (1996-1998).

Za reprezentaciju Jugoslavije i Srbije i Crne Gore odigrao je 26 utakmica i postigao šest golova.

"Sportski žurnal" navodi da će Vukić potpisati za Vojvodinu 10. januara, a "Sport" navodi da će on biti prva zamjena za Marka Đurovskog, koji će po svemu sudeći nastaviti karijeru u grčkom Ergotelisu.

Odlazak Đurovskog, Novosađani su namjeravali da eventualno nadoknade dovođenjem još jednog bivšeg igrača Partizana, a sada Smedereva, Nenada Marinkovića, ali je pitanje da li će do tog posla doći, ukoliko Vukić zaista stigne u Novi Sad.

Vojvodina namjerava da pozajmi Milovana Milovića jednom albanskom prvoligašu, dok su na izlaznim vratima golman Željko Brkić i desni bek Miroslav Vulićević.

(MONDO, foto: arhiva MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC