• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Grof" došao po Ninkova?

Moskovski Dinamo navodno je spreman da ponudi milion i po evra Crvenoj zvezdi za kapitena, koji će naredne zime biti slobodan igrač.

 "Grof" došao po Ninkova? Izvor: MONDO

Kao što je i sam primijetio i isticao u izjavama, kako se približi prelazni rok, kapiten Crvene zvezde Pavle Ninkov pominje se kao najtraženiji fudbaler kluba na inostranom tržištu.

I kao po pravilu, na kraju ne bude ništa od transfera.

Ipak, kako se bliži kraj ugovora između crveno-bijelih i Ninkova (zima 2012. godine), tako su sve veći izgledi i da će zaista doći do rastanka između kluba i fudbalera koji crveno-bijeli dres nosi od januara 2008. godine. Posljednja vijest, koju prenosi "Sportski žurnal", govori da je moskovski Dinamo zainteresovan da dovede Ninkova.

Trener Moskovljana Miodrag "Grof" Božović, koji je prije dolaska Roberta Prosinečkog pominjan kao mogući trener Crvene zvezde, navodno namjerava da "upari" srpske bekove u postavi plavo-bijelih. Na lijevoj strani već ima reprezentativca Marka Lomića, bivšeg igrača Partizana, pa da sve bude uravnoteženo navodno je zainteresovan da na desni bok dovede još jednog "orla", fudbalera Crvene zvezde.

Ali, Dinamo, ne želi da plati više od milion i po evra, uz opasku da je taj klub spreman Zvezdi da dodijeli i određeni procenat od buduće prodaje Ninkova. Sa istom ponudom, prošle zime bili su odbijeni Anderleht i Tuluz, jer je uprava Zvezde tražila 2,5 miliona evra, piše "Žurnal", međutim pitanje je da li će tako tvrd stav u Ljutice Bogdana imati i ove zime, s obzirom na činjenicu da bi Ninkov već naredne sezone mogao da ode iz kluba kao slobodan igrač.

Poučen iskustvom od prethodnih prelaznih rokova, Ninkov kaže da je fokusiran samo na početak priprema 10. januara i da sve poslove oko eventualnog transfera prepušta menadžeru i Upravi kluba.

Od kada je stigao u Crvenu zvezdu, Ninkov je odigrao 77 prvenstvenih utakmica i zabilježio četiri nastupa za reprezentaciju Srbije. Nikada u karijeri ovaj 25-godišnji Beograđanin nije nastupao za klub van srpske prijestonice, jer je prije Crvene zvezde igrao za Čukarički, Rad, Radnički i Železničar.

"Žurnal" navodi i da je budžet Dinama za 2011. godinu oko 65 miliona evra!?

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC