• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sampdorija platila da se oslobodi Kasana

Dvojica stanovnika Đenove preselila u Milano, Ranokija potpisao za Inter, a Kasano za Milan. Sampdorija je platila da se oslobodi Kasana!

 Sampdorija platila da se oslobodi Kasana Izvor: MONDO

Andrea Ranokija od ponedeljka, 3. januara, zvanično je postao novi fudbaler šampiona Evrope i Italije, Intera iz Milana.

Istog dana, najveći rival nerazura i trenutno vodeći tim u Seriji A, Milan, saopštio je da je završio sve detalje oko transfera Antonija Kasana.

Obojica fudbalera preselila su se iz Đenove u Milan, Ranokija je do sada igrao za Đenovu, a Kasano za gradskog rivala Sampdoriju.

Defanzivac Ranokija (22) potpisao je ugovor sa Interom do 30. juna 2015. godine i zadužio je broj 15. On je na taj način postao 100 odsto Interov igrač, jer je do sada nastupao za Đenovu, koja imala 50 odsto prava na njegov ugovor, dok je druga polovina pripadala nerazurima.

Iako nije bilo zvaničnog saopštenja, mediji u Italiji spekulišu da je Inter drugu polovinu ugovora od Đenova morao da plati čitavih 12 miliona evra! Igrajući za Đenovu, Ranokija je postao reprezentativac Italije.

Antonio Kasano je već uveliko bio debitovao za Milan, prije nego je i zvanično postao igrač tog tima. U nedjelju uveče, u prijateljskoj utakmici sa Al-Ahlijem, Kasano (28) je prvi put obukao crno-crveni dres, a dan kasnije stavio je potpis na troipogodišnji ugovor sa Milanom.

Kasano je među rosonere došao poslije žestoke svađe koju je jesenas imao sa vlasnikom Sampdorije Rikardom Garoneom, posle koje je Garone poručio buntovnom napadaču da više neće igrati za njegov tim.

Milan nije platio obeštećenje Sampdoriji za reprezentativca Italije, ali sve tri strane (Milan, Sampdorija, Kasano) podijelile su na ravne časti pet miliona evra, koliko je po klauzuli moralo da pripadne Kasanovom bivšem klubu, Realu iz Madrida, iz kojeg je došao u Sampdoriju.

Drugim riječima, da bi se otarasili Kasana, u Sampdoriji su izdvojili oko dva miliona evra!?

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC