• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibrahimović: Kasano, potrebna ti je dijeta!

"Primijetio sam da je u dobroj formi, iako mislim da mu je potrebna dijeta", prokomentarisao je Ibrahimović pojavu novog saigrača.

 Ibrahimović: Kasano, potrebna ti je dijeta! Izvor: MONDO

Dok navijači Milana pomalo strepe, ostatak fudbalske planete jedva čeka da vidi kako će se u špicu napada rosonera slagati dva veoma ratoborna majstora ove igre, pomalo i sebična igrača, Zlatan Ibrahimović i Antonio Kasano.
Ukoliko nađu zajednički jezik i ne zarate zbog... nebitno čega, Ibrahimović i Kasano bi uz Robinja i Pata mogli da budu još ubjedljivija ofanzivna linija u Seriji A i Ligi šampiona, od one iz prvog dijela sezone u kojoj je povremeno bilo Ronaldinja.

Poslije prve Kasanove utakmice u novom klubu, već je došlo do "male prozivke". Ibrahimović mu je poručio da smrša.

"Primijetio sam da je u dobroj formi, iako mislim da mu je potrebna dijeta", prokomentarisao je Ibrahimović pojavu novog saigrača u kampu Milana u Dubaiju.

"Kasano je profesionalac i sumnjam da ćemo se svađati. Svi radimo kako bismo išli u istom smjeru", prilično hladno i uzdržano je pričao Ibrahimović o odnosu sa Kasanom i potom dodao:

"Mnogo toga zavisi od toga šta on (Kasano) hoće. Kasano nije mogao da poželi bolju situaciju od one koja mu se upravo dogodilo poslije svega u Sampdoriji. Tako da, ukoliko on ne želi da iskoristi maksimum iz dolaska u Milan, samo će učiniti da mu život postane komplikovaniji", zaključio je Ibrahimović, a teško da se poslije ovih riječi može zaključiti da će Ibra pozvati Kasana na večeru kako bi se bolje upoznali i zbližili.

Ibrahimović je ljetos došao u Milan, kao bivši igrač Intera, a poslije svega jedne sezone provedene u Barseloni. Iako igra u sjajnoj formi i postiže golove, već je uspio dva puta da napravi incident na treningu, jednom tako što je šutnuo mladog, malo poznatog i još neafirmisanog saigrača Rodnija Strasera, a potom i nakon što se potukao sa možda i jačim od sebe, Ogučijem Onjevuom.

Dok u izjavama medijima "toplo" dočekuje Kasana, Ibrahimović javno žali za Ronaldinjom, koji je otišao iz kluba, iako se još ne zna tačno gdje.

"Razočaran sam što Ronaldinjo nije više sa nama. U mojim očima, on je veliki šampion, igrač za sva vremena i bila je čast igrati pored njega".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC