• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vela je još mali za Arsenal

Bolton je samo jedan od klubova koji su zainteresovani da dobiju Karlosa Velu u narednih šest mjeseci, pošto je konkurencija u Arsenalu paklena.

 Vela je još mali za Arsenal Izvor: MONDO

Menadžer Arsenala Arsen Venger odlučio je da je najbolje i za Karlosa Velu i za klub da ovaj mladi meksički napadač do kraja sezone ode na pozajmicu, kako bi igrao, a mediji u Engleskoj navode da će on narednih šest mjeseci vjerovatno nastupati za Bolton.

Venger je rekao, međutim, da je Bolton samo jedan od "mnogih klubova" koji su zainteresovani za 21-godišnjeg Velu.

Vezista Arsenala Džek Vilšer dio prošle sezone proveo je na pozajmici u Boltonu, a ove bilježi više minuta u igri od Vele.

Lijevonogi Vela ove sezone retko dobija šansu u Arsenalu, pošto Venger više vjeruje Maruaneu Šamaku, Niklasu Bendtneru, Robinu van Persiju, Andriju Aršavinu i Tiju Volkotu. Čak ni odlazak Eduarda Da Silve u Šahtjor prošlog ljeta nije povećao Velinu minutažu, ali daleko od toga da od omalenog Meksikanca ne očekuju mnogo u budućnosti na Emiratima.

"Mnogi klubovi su pokazali interesovanje za Velu, što me uopšte ne čudi. Bolton je samo jedan od njih. Želim da Karlos igra na vrhunskom nivou, pa ćemo ga proslijediti u klub koji mu bude garantovao najveću minutažu. Očekujem da će to biti već početkom januara, pošto mu se baš igra", rekao je Venger.

Vela je ove sezone 11 puta nastupio za Arsenal i postigao tri gola.

"Bio je strpljiv, naporno je radio. Sazreo je i mnogo se promijenio u pozitivnom smislu. On je fanstičan dečko i zaslužuje da igra. Veliki je talenat, ne želim da ga izgubim, želim samo da stekne iskustvo", istakao je Venger.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC