• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosta se kockao i sve izgubio: Raskinuo ugovor da nađe bolje, sad napušta Evropu!

Autor Dragan Šutvić

Rizik se uopšte nije isplatio, a oni će bez njega biti šampioni.

 Kosta se kockao i sve izgubio: Raskinuo ugovor da nađe bolje, sad napušta Evropu! Izvor: Profimedia

Jedan skandal zbog fotografija iz kreveta, pa raskid ugovora sa Atletikom, sporazumno. Izašli su mu u susret, pomogli mu da potraži novi klub. I nije uspio u tome.

Prelazni rok je završen u većini evropskih zemalja, a Dijego Kosta (32) nije uspio da se snađe. On je i dalje bez tima, pa se sve češće priča o odlasku u Brazil.

Možda će vas zanimati

Iako je zvaničan razlog prekida saradnje bio porodični problemi koje Kosta ima, mnogi tvrde da je on želio da postane slobodan igrač kako bi imao bolju poziciju na tržištu. Sve se desilo baš u toku prelaznog roka, Dijego je mnogim bio zanimljiva opcija, ali...

Sada je zainteresovan Palmeiras, a i Dijego Kosta nema mnogo boljih opcija u ovom trenutku. Čovjek koji je poznat po svom vatrenom temperamentu, često i bespotrebno agresivnom ponašanju, mogao bi karijeru da nastavi u zemlji gdje je rođen.

Iako je reprezentativac Španije, Dijego Kosta je rođen u Brazilu, a sa 18 godina je stigao u portugalsku Bragu, gdje je počela njegova karijera u Evropi.

Kosta je u prethodnom periodu bio meta mnogobrojnih klubova, između ostalih i Vulverhemtpona i Milana, stizale su ponude iz Saudijske Arabije, ali iskusni napadač nije uspijevao da se dogovori sa novim poslodavcima. Poslejdnjih nekoliko godina njegove karijere obeležile su povrede, a u Atletiko Madridu je izgubio mjesto startnog napadača u paklenoj konkurenciji.

Dijego Kosta je odrastao navijajući za Palmeiras, pa je logično zašto je baš aktuelni šampion Južne Amerike njegov izbor za nastavak karijere. Ali, prije samo nekoliko nedjelja je delovalo da želi da ostane u Evropi.

(MONDO)

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC