• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Njukasl pokazao šta je to humanost

Francuski fudbaler Hatem Ben Arfa potpisao je trajni ugovor sa Njkaslom u kome je do sada nastupao kao pozajmljen igrač Olimpika iz Marselja.

 Njukasl pokazao šta je to humanost Izvor: MONDO

Ova vijest stigla je u trenutku kada se Francuz oporavlja od teškog preloma noge i kada je pitanje u kom smjeru će njegova karijera ići kada se bude oporavio.

Njukasl je u srijedu saopštio da je ugovor sa 23-godišnjim krilnim fudbalerom potpisan do juna 2015. Finansijski detalji nisu objavljeni.

Ben Arfa je za Njukasl igrao samo četiri utakmice, jer mu je prvotimac Mančester sitija Najdžel de Jong u oktobarskom duelu slomio lijevu nogu.

"Navijači Njukasla su mi tokom ove pauze pružili veliku podršku i želim da im se odužim dobrim igrama u nastavku sezone", rekao je Ben Arfa.

Trener Njukasla Alan Pardju, koji je tu funkciju preuzeo prošlog mjeseca, rekao je da mu je dogovor sa Ben Arfom bio jedan od prioriteta.

"Posljednje što sam želio je da ga izgubimo na kraju pozajmice, tako da sam vrlo zadovoljan što je odlučio da ostane. On je vrhunski fudbaler i to je već dokazao", ocijenio je Pardju.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC