• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ture: Tuča sa Adebajorom? Biće opet..

"Kada je Adebajor u pitanju, nije to ni prvi, ni posljednji put da će se dogoditi", kaže Kolo Ture poslije tuče sa Emanuelom Adebajorom.

 Ture: Tuča sa Adebajorom? Biće opet.. Izvor: MONDO

Defanzivac Mančester sitija Kolo Ture, poslije tuče koju je imao sa saigračem Emanuelom Adebajorom, čudi se otkud tolika pompa u medijima povodom te škakljive vijesti i kaže:

"Kada je Adebajor u pitanju, nije to ni prvi, ni posljednji put da će se dogoditi..."

Ture je istakao da je frke sa igračem iz Togoa bilo i dok su njih dvojica igrali u Arsenalu.

"U Arsenalu smo se često kačili... Znamo se jako dobro, možda i previše. Sve to dokazuje da imamo viška energije koju moramo da sagorimo. Nije to toliko loše", dodaje Ture, koji kaže da se poslije kraće tuče stvari brzo smire među igračima.

"Razlog je bio oštar start. Obojica smo izgubili smirenost, ali smo se brzo sredili... Ostali igrači i menadžer došli su da nas razdvoje. To je već zaboravljena stvar što se nas tiče... Na kraju krajeva, ovo vjerovatno nije posljednji put", rekao je Ture.

Atmosfera u Sitiju, iako tim dijeli prvo mjesto na tabeli Premijer lige sa Mančester junajtedom, izgleda nije baš najbolja ove sezone. Od početka takmičenja u Premijer ligi, već je bilo vijesti da su se potukli Žerom Boateng i Mario Baloteli...

Poslije poraza od posljednjeplasiranog Vulverhemptona (1:2) jesenas, malo je nedostajalo da još na terenu dođe do tuče između Vensana Kompanija i Adebajora, a u međuvremenu, kapiten Karlos Tevez imao je svoje trenutke frustracije nekim odlukama menadžera Roberta Manćinija, a kasnije je tražio i da ode iz kluba, jer "ne može da podnese neke ljude u upravi".

Uglavnom, izgleda da je đavolski teško biti Roberto Manćini ovih dana, ali u neku ruku i sam je kriv za to, jer je neke od ovih problematičnih fudbalera i sam doveo u klubu. Tuče i svađe svakako nisu iznenađenje kada na jednom mjestu imate tempirane bombe poput Teveza, Adebajora, De Jonga, Balotelija, Vijere, Leskota, Bridža...

Sreća pa je Krejg Belami na pozajmici u Kardifu inače...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC