• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Leonarda čeka paklen debi!

Novi trener Intera Leonardo debitovaće na toj funkciji na sutrašnjoj utakmici sa drugoplasiranim Napolijem u derbiju 18. kola italijanskog prvenstva.

 Leonarda čeka paklen debi! Izvor: MONDO

Inter, aktuelni šampion Italije, trenutno je tek sedmi na tabeli sa 13 bodova zaostatka za vodećim Milanom, ali i dvije utakmice manje. Upravo zbog toga Leonardo je i dobio priliku, pošto je Rafael Benitez otpušten poslije osvajanja titule kluskog prvaka svijeta.

Napoli, predvođen Edinsonom Kavanijem i Marekom Hamšikom, koji su zajedno postigli 17 golova, do sada je osvojio 33 boda, deset više od Intera.

Dodatan problem za Leonarda biće i odsustvo suspendovanog napadača Samjuela Etoa i povrijeđenog golmana Žulija Sesara. Ostali fudbaleri Intera, ipak, uvjereni su da će Leonardov debi biti uspješan.

"On je sjajna osoba i njegova ideja nam je svima jasna. Slijedićemo je i nadam se da će nas ona dovesti do velikih rezultata", ocijenio je napadač Dijego Milito.

Veliki zaostatak Intera dijelom je uslovljen i manjim brojem utakmica, pošto je učestvovanje na Svjetskom klupskom prvenstvu odložilo dva meča tog kluba. Inter će zato u narednih mjesec dana igrati čak devet prvenstvenih utakmica.

"Samo pobjede nas vraćaju u borbu za titulom... U dobroj smo formi, raspoloženi i motivisani poslije osvajanja naslova prvaka svijeta", istakao je Milito.

Promjena je bilo i u Milanu koji će gotovo sigurno ostati bez Ronaldinja, dok je novi član rosonera postao Antonio Kasano. On bi moga da debituje na sutrašnjem gostovanju kod Kaljarija.

"Kasano je najtalentovaniji fudbaler Italije", ocijenio je predsjednik Milana i premijer Italije Silvio Berluskoni, iako će Kasano duel sa Kaljarijem vjerovatno početi sa klupe.

Zlatan Ibrahimović neće igrati zbog suspenzije, pa će navalu Milana vjerovatno predvoditi Alešandre Pato i Robinjo.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC