• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nesporazum izgladjen, Ana dobila marku

Ana Ivanović predstavila markicu sa svojim likom.

 Nesporazum izgladjen, Ana dobila marku Izvor: MONDO

Nesporazum oko nominalne vrednosti maraka u okviru filatelističkog izdanja "Tenis - Olimpijska reprezentacija Srbije", što se tiče Ane Ivanović više ne postoji. Druga teniserka sveta i PTT Srbija predstavili su marku sa njenim likom.

"Veliko mi je zadovoljstvo i čast što sam dobila poštansku marku sa svojim likom. Pamtiću ovaj dogadjaj do kraja života, jer se ovakva priznanja ne dobijaju baš svaki dan", rekla je Ivanovićeva na promociji koja je održana na terenima Teniskog kluba Partizan, gde se najbolja srpska teniserka sa trenerom Svenom Grenefeldom priprema za turnir u Berlinu koji počinje 5. maja.

Generalni direktor kompanije PTT Srbija Goran Ćirić istakao je da je Ana zaslužila ovakvo priznanje, jer na najbolji način promoviše Srbiju i predstavlja pravi primer za mladje generacije.

Čast da se nadje na markama dobilo je pet tenisera, koji će nastupati za Srbiju na Olimpijskim igrama u Pekingu ovog leta.

Pored Aninog, u olimpijskoj ediciji našli su se i likovi Novaka Djokovića, Jelene Janković, Janka Tipsarevića i Nenada Zimonjića.

Markica sa likom Tipsarevića vredi 20, Zimonjića i Jelene Janković 30, Ane Ivanović 40, a Djokovića 46 dinara.

Upravo različita nominalna vrednost markica bila je razlog da Ana i Jelena u ponedeljak izbegnu promociju maraka sa njihovim likom.

"Svi smo ponosni što imamo likove na markama, ali bio je nesporazum u komunikaciji i trebalo bi da nam se objasne neki detalji", rekla je Ivanovićeva na konferenciji za novinare u Teniskom savezu Srbije, koja je održana u isto vreme kada je trebalo da se održi otkazana promocija.

"Mi smo svi deo olimpijskog tima. Trebalo bi svi igrači da imaju istu vrednost. To jeste velika čast, samo treba da utvrdimo vrednost", rekla je tada Jelena Janković, čija bi olimpijska markica trebalo da bude predstavljena sledeće nedelje.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC