• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

A na zidu piše: Hodžsone, odlazi!

Navijači Liverpula odavno su izgubili strpljenje. Žele promjene i to već danas. Ma, ne danas, juče!

 A na zidu piše: Hodžsone, odlazi! Izvor: MONDO

Kada je trener Liverpula Roj Hodžson jutros izašao iz automobila, dolazeći na posao, imao je šta da vidi na zidu trening-centra "crvenih".

Grafit: "Hodžsone, odlazi", još jedna je jasna poruka šta navijači Liverpula misle o aktuelnom treneru, 63-godišnjem Hodžsonu, koji je izubio sve konce nad svojim timom i iz kola u kolo srlja u sve veće probleme.

Čak devet poraza Liverpul je imao u ovoj sezoni i od ekipe koja je trebalo da se bori za titulu ili bar evropski plasman, sada je u poziciji da razmišlja o opstanku.

Hodžson je na poslu u Liverpulu samo šest mjeseci, ali je iz dana u dan pod sve većim pritiskom da se povuče. A Amerikanci, vlasnici kluba, prema medijskim izvještajima sa Ostrva, počeli su ozbiljnije da razmišljaju o tome da je zaista kucnuo čas za rastanak sa trenerom čije znanje nije upitno, ali koje nije primjenljivo u Liverpulu. Bar do sada nije bilo primjenljivo.

Posljednji poraz u nizu (od Blekburna na Ivud parku 1:3) produbio je nezadovoljstvo navijača, koji su mu posprdno uzvikivali: "Dobićeš otkaz već ujutru!".

"Moj posao? Nisam spreman da govorim o tome. Dovoljno sam razočaran i depresivan zbog ovakve igre mog tima", rekao je Hodžson poslije poraza od Blekburna.

Upitan kakva su mu osjećanja poslije novog neuspjeha, odgovorio je: "Razočaranje, frustracija. Mnogo mi je žao navijača koji su nam davali podršku i gledali kako tim koji vole prima onakve golove...Na žalost, kad se zovete Liverpul i izgubite od Blekburna ne može ništa pozitivno da se kaže i izvuče iz te utakmice".

Bez obzira na to što se iz Liverpula za sada niko ne oglašava u vezi sa ovim problemom, kladionice u Engleskoj su neumoljive.

One kažu da je Hodžson najveći favorit da izgubi posao u konkurenciji još nekolicine trenera klubova Premijer lige, a riječ je o još nekim zvučnim imenima.

Slijedi ga Avram Grant, čiji Vest Hem lagano ide ka drugoj ligi, potom Žerar Ulije u čijoj Aston Vili polako gube strpljenje, kao i Italijan Karlo Anćeloti, koji je i sam primjetio da ne zna kako je i dalje trener Čelsija.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC