• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klub iz Srbije zvao Ćiru Blaževića, sve propalo zbog jednog detalja!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Iskusni hrvatski stručnjak neće raditi u Srbiji, iako mu je to velika želja.

 Ćiro Blažević umalo preuzeo Novi Pazar Izvor: MN PRESS

Miroslav Ćiro Blažević (86), hrvatski stručnjak koji u svojoj zemlji važi za ''trenera svih trenera'', bio je u devetoj deceniji na korak od preuzimanja tima u Superligi Srbije! Ipak, do toga neće doći.

Nakon što je Novi Pazar odlučio da prekine saradnju sa Radoslavom Batakom, ekipi koja se bori za opstanak u elitnom društvu potreban je iskusan stručnjak. Da ih, za početak, dovede do sigurne luke na kraju sezone.

Možda će vas zanimati

Kako prenosi SK, Blažević je imao ogromnu želju da sedne na klupu jednog tima u Srbiji, ali se na kraju saradnja neće desiti. Glavni razlog za to je pandemija korona virusa.

Broj zaraženih je i dalje na veoma visokom nivou, a Ćiro Blažević spada u rizičnu grupu zbog svojih godina. Kako je pred Pazarcima ubitačan ritam od 15 utakmica do kraja sezone, odlučio je da ipak ne preuzme kormilo Novog Pazara!

Isti izvor navodi da je nešto ranije ponudu odbio Milorad Kosanović, a klub intenzivno radi na pronalasku rješenja za nastavak sezone.

Podsjećamo, Blažević je trenersku karijeru počeo još 1968. godine. Trenirao je klubove u Švajcarskoj, Francuskoj, Grčkoj, Kini, Jugoslaviji i zemljama koje su nastale njenim raspadom. Između ostalog bio je selektor Švajcarske, Irana, Hrvatske, Bosne i Hercegovine...

On je nedavno ustalasao javnost u regionu kada je istakao da se u Beogradu vakcinisao ruskom vakcinom, a da sve više liči na Putina nakon toga.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC