• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čast mi je što ću Zvezdu predvoditi ovdje! Stanković se vratio na ''svoj'' teren i neće da se preda!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Trener crveno-bijelih poručuje da je optimista.

 Dejan Stanković San Siro Milan Crvena zvezda Izvor: FK Crvena zvezda

Povoljan rezultat iz Beograda i odlazak u Milano bez prijetnji velikom favoritu. Ali, uz nadu da ipak može da se prođe u narednu fazu Lige Evrope.

Ekipa Milana je već viđena tamo, zbog problema koje Crvena zvezda ima u odbrani, ali Dejan Stanković se ne predaje. On vjeruje u igrače koje je poveo na gostovanje u grad koji je godinama bio njegov.

Možda će vas zanimati

Priča se da pored onih povrijeđenih i suspendovanih ima i mnogo igrača koji nisu skroz oporavljeni. Falko, Ivanić, Katai...

''Ukoliko neko od igrača ne bude maksimalno spreman sutra uveče, nećemo rizikovati. Ipak, ja sam optimista'', zaključio je strateg crveno-bijelih.

Stanković dan pred meč vjeruje u svoju ekipu.

''Sutra uveče neće biti lako nijednoj ekipi. Mi se nećemo predati. Znamo kako smo izgledali u prvoj utakmici, ništa manje ne očekujemo ni sutra. Vjerujemo u sebe i vidimo šansu. Ovo je prilika za sve nas, moj tim i mene, da se pokažemo. Vjerujem da ćemo uspjeti'', rekao je Dejan Stanković.

Trenera crveno-bijelih posebne emocije vežu za stadion na kom će se sutra igrati meč.

''Lijep je osjećaj vratiti se na stadion na kom ste proveli deset godina. Čast mi je što ću baš Crvenu zvezdu predvoditi ovdje. Vidite kako je život čudan, kako zatvara krugove sa mnogo emocija. Stanujem 300 metara odavde, ali nisam bitan ja. Jednom kada sjednemo mogu da vam prepričam kako sam se ove večeri osjećao.'', zaključio je Stanković, koji je i citirao jedan isječak iz poznatog srpskog filma:

''Kod nas u Srbiji kažu: „Nije važno kolika te sila napada, nego kakvu svetinju braniš. Budite uvjereni da se nećemo predati. Ali isto tako svi moraju da znaju da je Milan mnogo jaka ekipa. Vidjeli ste u Beogradu da imaju ozbiljnu tranziciju. Potrebno im je svega nekoliko sekundi da stignu do gola.''

Meč Milana i Crvene zvezde se igra u četvrtak od 21 čas na San Siru. U prvom duelu ovog dvomeča, ekipe su u Beogradu odigrale 2:2.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC