• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Plavi Stevanović: "Progurali" me zemljaci

Novi selektor Gane Goran Stevanović ističe da su za njegov novi angažman umnogome zaslužni Živadinović, Dujković i Rajevac.

 Plavi Stevanović: "Progurali" me zemljaci Izvor: MONDO

Nastavlja se tradicija srpskih stručnjaka na klupi reprezentacije Gane.

Svaki sljedeći bio je uspješniji od svog prethodnika, a nema sumnje da je Milovan Rajevac postavio Goranu Stevanoviću rijetko težak "domaći zadatak", dolaskom na korak od polufinala Svjetskog prvenstva.

Popularni Plavi početkom sljedeće nedjelje putuje u Akru, gde je za subotu predviđena njegova promocija, pišu "Večernje novosti".

"Presrećan sam! Ovo je veliko priznanje za mene i najveći izazov u karijeri. Svakako, zasluge pripadaju našim ljudima koji su radili u Gani i ostavili dubok trag, tako da srpski treneri i dalje budu na cijeni u toj zemlji", rekao je Stevanović.

Bivši trener Partizana i pomoćnik u stručnom štabu reprezentacije Srbije i Crne Gore, preuzeće ekipu koja je već odigrala dve utakmice u kvalifikacijama za Kup Afrike 2012.

"Ako na Kupu Afrike ostvarimo dobar rezultat, saradnja lako može da se produži na još dvije godine", dodao je Stevanović.

"Gana ima vrhunske igrače, sjajno selektirane ekipe i igra odličan fudbal, ali joj nedostaju trofeji. Moja ambicija je da osvajamo pehare! Egipat je tri puta zaredom bio najbolji na kontinentu, pa da probamo da prekinemo njegovu dominaciju".

Plavi otkriva da ga je komisija Fudbalskog saveza Gane temeljno propitala o svemu.

"Iznenađen sam koliko ozbiljno pristupaju izboru selektora. Znali su o meni sve detalje, sve rezultate, postavljali mi pitanja o sitnicama koje su i meni izgledale malo bitne. Pitali su me o taktici na derbiju sa Zvezdom koji smo dobili sa igračem manje, o pobjedi nad Šahtjorom u Ligi Evrope, ali i šta se dogodilo na SP u Njemačkoj, kada smo doživjeli debakl od Argentine".

Najavio je da će se za "prvu pomoć" obratiti Rajevcu.

"Siguran sam da će mi njegovi savjeti mnogo značiti. Odlično je što ostaje u stručnom štabu i čovjek koji je njemu bio pomoćnik", zaključio je Stevanović priču za "Novosti".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC