• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Salata prije svih

Zvezdi na prvom mjestu dolazak Kornela Salate. Završni pregovori sa Slovanom početkom naredne nedelje, piše "Sportski žurnal".

 ZVEZDA: Salata prije svih Izvor: MONDO

Crvena zvezda ne odustaje od Kornela Salate i spremna je da se zarad dolaska slovačkog reprezentativca odrekne angažovanja još jednog igrača Slovana - Marija Božića.

Slovački klub ne želi da pusti svog igrača bez obeštećenja od milion evra. Crveno-bijeli su od "Gasproma" dobili toliko novca, pa će dolazak drugih igrača na "Marakanu" zavisiti iskuljučivo od odlazaka iz kluba.

Zvezda je već digla ruke od Vladimira Volkova iz Šerifa, a po svemu sudeći uskoro će biti precrtan i Božić. Salata je prioritet za upravu kluba iz Ljutice Bogdana, jer je Zvezdi zbog trenutne situacije neophodno pojačanje na poziciji štopera. Novi trener Robert Prosinečki Slovaka vidi kao idealno rješenje u tandemu sa Li Adijem.

Slovan je u početku tražio čak 1,6 miliona evra za Salatu, ali su čelnici Zvezde uspjeli da smanje sumu, a želja je da se ona spusti na 800.000 evra, piše "Sportski žurnal". Sa druge strane, obeštećenje za Božića je 250.000 evra.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine mogao bi da pojača Zvezdu samo ako se u međuvremenu oslobodi mjesto na poziciji zadnjeg veznog, odnosno u slučaju odlaska Avala Isaha (njegov transfer se sve više spominje u medijima iz Srbije i Gane), Vladimira Bogdanovića ili Savija.

Na toj poziciji u Zvezdi još igraju Dejan Milovanović, koji je ljetos stigao na pozajmicu iz Lansa, i mladi Mijailović.

Delagacija Zvezde početkom sljedeće nedelje putuje u Slovačku na završne pregovore. Pripreme crveno-bijelih počinju u ponedeljak 10. januara kada će Prosinečki izvršiti prozivku.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC